Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Де взяти гроші на стадіон?
Де взяти гроші на стадіон?

Де взяти гроші на стадіон?

Аби завершити реконструкцію центрального стадіону Тернополя місто розраховує на гроші із державного бюджету. Робіт на футбольній арені, яку готують як тренувальну базу до Євро-2012, ще чимало, а от грошей, виділених на реконструкцію з міського бюджету - навпаки не вистачає.

Цього року з міського бюджету на реконструкцію центрального стадіону Тернополя виділили три мільйони гривень. Приблизно стільки ж освоїли за попередні роки. Ще один мільйон, з бюджету області, цьогоріч виділила Тернопільська облрада. Наразі триває реконструкція чаші футбольної арени. Водночас у міста не вистачає грошей на закупівлю пластикових сидінь, заміну освітлення і сучасне табло, які є обов'язковими, відповідно до вимог УЄФА. Відтак влада міста звернулася за грошовою допомогою до держбюджету.

Сергій НАДАЛ міський голова Тернополя


Є погодження голови обласної державної адміністрації про те що вони підтримують наше клопотання. Підписано наше звернення до них, відповідне звернення пішло на міністерство економіки і зара ми будем спілкуватися з міністерством економіки щоб вони погодили ці зміни, щоб цей об'єкт був внесений до постанови кабінету міністрів і ми отримали відповідне фінансування. Постанова розрахована, прийнята таким чином що кошти мають бути профінансовані в цьому році і мають бути використані в цьому році, тому нам дуже важливо щоб якомога швидше пройшли всі тендерні процедури, щоб ми могли вчасно цього року закінчити цей об'єкт.

Наразі на стадіоні продовжують встановлювати дах над усіма трибунами. Водночас трибуни готують до облаштування пластиковими сидіннями. Документація на встановлення нового освітлення і табло, у керівництва стадіону фактично готова. В держави Тернопіль просить вісім мільйонів дев'ятсот тисяч гривень.

Ярослав КОЛІСНИК директор КП "Тернопільський міський стадіон"



Цих коштів за підрахунками хватить на добудову, вірніше хватить на закінчення реконструкції чаші стадіону і встановити освітлення потужністю тисячу двісті люксів, а також встановити електронне табло. Фактично буде готовий стадіон до введення в експлуатацію, але при одній умові що кошти поступлять вчасно, щоби встигнути наздогнати десь графік виконання робіт, який, поки що, ми відстаємо десь порядка на півтора місяця.

Якщо будуть гроші, каже Ярослав Колісник, відставання від графіка компенсують залучивши більше працівників та проведенням різних робіт одночасно. Аби і надалі претендувати на прийом команди-учасниці Євро дві тисячі дванадцять, реконструкцію Тернопільського міського стадіону мають завершити до грудня цього року.

TV-4

Дата: 05.08.2011
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29