Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Теперішній стан Тернопільського міського стадіону
Теперішній стан Тернопільського міського стадіону

Теперішній стан Тернопільського міського стадіону

Стадіон 25.03.2011

Був поблизу стадіона, вирішив трохи пофотографувати. На сьогодні зроблено дійсно багато, активно продовжують ставити дах, вже залита основа під опори над аварійною трибуною. Невдовзі збираються демонтувати табло. 

Дата: 25.03.2011
Коментарі
Мозок людини має здатність "домальовувати" реальність. Себто наявність стовбів (звісно, якщо він не перед самим носом) хвилюватиме лише перших 10 хвилин. А потім тупо не звертатимеш увагу. Дивись, коли ти дивишся у вікно, ти абсолютно не звертаєш увагу на переплетення, віконні рами та ін. Звісно, коли стовб повністю закриватиме огляд воріт чи гравця з м’ячем - це неруватиме. Але таких неборак буде небагато, бо повністю стадіон заповнюватиметься не завжди. Отож рекомендую сприймати це як належне. В Англії теж є старі трибуни із стовбами, і нічого 100% заповнення. Я теж можу зараз казати, що давайте зробимо як Данєцку чи Емірат-стейдіум, але сувора реальність вимагає радіти тим, що є.

Від себе повинен додати,що у вас (порівняно зі стрийським) стадіон СУПЕР !!! Достатньо місць,нормальне поле. Знаєте я тож думав що у нас самий тупий у області стадіон! Але коли побував на стадіоні В Сколе,Дрогобичі,Стебнику....То тепер думаю,що в нас не стад а прям дар Богів !)))))

Відповім по стовпах - на картинці все виглядає доволі "устрашаюче", згідний, але - врахуйте наступне:

1) Вже днями розпочнуться роботи по самій трибуні - укріплення та бетонування. Так відбудеться перепланування секторів - кожен стовп втоятиме на середині сходової клітки, а не в самому секторі. Тому поміхи будуть, але не настільки критичними.

2) Бачите з яким горем зараз відбиваються гроші на ту реконструкцію? Проект "канантної підтримки" (без стовпів) вартує едак в 2-3 рази дорожче. Тому про нього можна було б забути.

3) Будь-які варіанти зменшення кілкьості стовпів були відхилені архітекторами. Якщо дах завалиться - відповідатимуть вони. При чому своєю головою у прямому сенсі цього слова.

З плюсів:

1) Хтось бачив зношений пластик? Такий, який зараз в нас на стадіоні. Причина банальна. Накриття над західною трибуною охоплює всього 2/5 сидінь. Тому маємо: Дощ та сніг просто нафіг його руйнують. Ну це враховуючи низьку якість пластику - новий буде значно якіснішим.

2) Накриття допоможе е лише від дощу, а й від сонця. Хто у надвечірній час сидів на 14-19 секторах підтвердять - без "кепки" дивитись складно. Ну або ж хіба з "рукой у лба".

3) А взагалі візуально не примєно знаходитись на такому собі стадіончику?) Врахуйте, що поки в Україні їх лише 4, і 2 в проекті (НСК Олімпійський та Лємберг )..


Шрек такий посто виложив шо я задумався, це реально печально, терпимо, але печально...

Завтра в 14-00
початок гри в кутківцях..
з ким грають незнаю..
але б немогли щось написати завтра про гру? =)

Ми не в курсі нічо про гру, що ми можемо написати?) Буде відомо щось - напишемо...

Ніколи не мішали... та я ніколи під накриттям не сидів. З тими дурацькими трубами.

А тепер вони будуть по всьому стадіоні... хоч бери і взагалі не приходь на стадіон і не нервуйся від перегляду кольору труби... труб, а не футболу.

Заважали вони, а тепер ще більше заважатимуть. Відстань між ними було зробити більшою... а то відстань між колонами менша, наж між колонками... позорище і абсурд.

Це буде не перегляд футболу, а суцільний потік матів тих, хто робив проект стадіону.

Погоджуюсь з тим, що краще б не накривали... ну навіщо накривати? Кожен з нас максимум 2 рази на місяць відвідує матч Ниви. Так не краще мати нормальний огляд матчу чи не бачити номально матчі сидучи під накриттям з колонами

Скажете дощ... та коли він був... може 1 чи 2 рази за весь сезон домашніх матчів Ниви. Навіть якщо він і буде... всі під єдино накриту трибуну... і проблему вирішено. 14 матчів нормального перегляду, а 1 під центральною накритою трибуною.

Бажання йти на стадіон пропадає. Так і ще... такого позорище тяжко було передбачити. Трибуну від центральної дороги накрили одним кольором металу, а іншу іншим кольором.

Мабудь ці унікали трибуну там де розташоване табло будуть робити ще невідомо яким третім кольором.

Там халтури... позорище. І це каже Вам простий корінний тернополянин. Ганебне явище, а не стадіон.


троха пацавате накриття... але що ж зробиш, такий дах як над "Металіст-Ареною", чи "Донбас-Ареною" нам ніхто не оплатить. Ми ж лише можемо бути "приймаючим містом", а можемо і не бути ще...

А нікого не турбують стовпи для накриття? Ніколи не сиджу на західній трибуні через ці опори. А тепер вони ще нижче, тобто гірше. Знаю, що моя думка багато кому не сподобається, але краще було би взагалі не накривати решту трибун, аніж робити це так, як вони роблять, витратили би ці гроші на щось інше.

Нас турбує лише колір поля.
Ті залізні балки ніколи не мішали, це чисто твоя суб єктивна думка.

Підтримую, могли б спроектувати і без цих опор. Та наразі маємо що маємо, мусимо задовільнятися і цим.

Quote (AndroS)
А тепер вони ще нижче, тобто гірше.

навпаки, чим ближче перешкода тим гірше..
в даному випадку опори буду більш віддалені від глядача ніж це зараз є на західній трибуні.

Ну так МОЛОДЦІ))))

Та вони і робили)

Але вже хоча б щось роблять...)

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29