Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Другу лігу розширено до 28 команд
Другу лігу розширено до 28 команд

Другу лігу розширено до 28 команд

Сьогодні став відомим остаточний склад команд, що виступатимуть у другій лізі.

Майже до останнього моменту невідомою залишалася ситуація з тернопільською «Нивою». На засіданні Апеляційного комітету ФФУ з атестування футбольних клубів тернопільська «Нива» врешті-решт отримала атестат на право участі у змаганнях, що проводяться під егідою Професіональної футбольної ліги. Таким чином, сформовано остаточний склад учасників другої ліги, у якій виступатимуть 28 команд: по 14 у групах «А» і «Б» відповідно, що у порівнянні з минулим сезоном є більш оптимальним.

На жаль, протягом сезону зі складу ПФЛ вийшов досить стабільний з фінансової точки зору ФК «Олком» Мелітополь. Невдовзі до них приєдналися ФК «Верес» Рівне  та ФК «Фенікс-Іллічівець», через що, до речі, за підсумками сезону 2010-2011 років до другої ліги з першої перейшло на одну команду менше. У міжсезоння професіональний статус втратив ФК «Рось» Біла Церква, що не спромігся впоратися із фінансовими труднощами. Минулого тижня друга ліга не дорахувалася іллічівського «Бастіону».

Втім, кількість клубів, що не братимуть участі у змаганнях сезону 2011-2012 років, компенсується за рахунок клубів-новачків. За результатами процедури атестування, право на участь у змаганнях серед команд другої ліги отримали вісім футбольних клубів: «Украгроком» смт. Приютівка Кіровоградської області, «Славутич» м. Черкаси, «Авангард 1955» м. Краматорськ Донецької області, «Кристал» м. Херсон, «Макіїввугілля» м. Макіївка Донецької області, «Реал Фарм» м. Южне Одеської області, «СКАД-Ялпуг» м. Болград Одеської області, «МИР» с. Горностаївка Херсонської області.

Крім цього, до колективів другої ліги долучилася друга команда ПФК «Севастополь», склад якої у переважній більшості складається з вихованців власної футбольної школи.

Отже, склад другої ліги поповнився дев’ятьма клубами, що у сумарному результаті дозволило збільшити її кількість з 24 до 28 учасників.  

Нагадаємо, що перший тур Чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги розпочнеться 23 липня 2011 року. 

Джерело: офіційний сайт ПФЛ

Дата: 18.07.2011
Коментарі
INGLATER, Pro - ой, не умнічайте обоє! Я вище все чітко описав, куди б ті гроші пішли. Якщо розсуждати із точку зору "а чи не вкрали би ті гроші" - то тоді можу вам сказати, що взагалі не варто нікому давати ніяких фінансів, то раз, а по-друге - в Ниві можуть стибзити не менш якісно.

:D
Пан Хоптян тепер не позволить красти)

Футбол на місцевому рівні буде завжди, але навіщо він, коли не буде в області бодай однієї професійної команди? Тож, Хоптян вчинив абсолютно вірно.А Кайда зрадник. Як тільки прийшов, то дав Ниві телевізор і забув про неї. А зараз хоче втопити.

Та не Інглатер, тут якраз ти дурницю мелеш... 80 тис. не гроші для проф. команди (2 виїзди, або ж разова виплата зарплатні) натомість для розвитку футболу у селах це піврічний бюджет - організація та призовий фонд порядка 10 дитячо-юнацьких турнірів. У цьому конкретному випадку Кайду зрозуміти можна

Якщо тим дітискам ще в малому віці будеш за футбол гроші платив, то в 20 він буде на 3 мазератті їздив, як Мілєвський. Правда класно він грає?

Я згідний з Генри, потрібно заохочувати до футболу дітей. Інгалатер, ти не розумієш як зараз напряжно з організацією змагань обласного рівня. А ці гроші ддуже б допомогли....Ниві потрібний спонсор, а не державна допомога!

все таки я стою на своїй думці. 80тисяч не допомогли б селу, патамуша це не гроші, це сміхота.
змагання обласного рівня? це чемп області. і нічо, прекрасно проходить

Говориться про дитячий футбол. Значить - проведення якихось турнірів, може оплата витрат ДЮСШ, і все таке. Формально облрада цілком права. Співчуваю дитячому футболу... Та все-таки, гроші ОДА не профукала, а використала теж на діло. Я думаю, що Хоптян має відповіді на цю тему - раз він ті гроші дав, значить, він якось по них відчитається.

на рахунок спонсора цілком згоден, АЛЕ! Ті гроші я так розумію використали тоді, коли був повний піндос, і треба було рятувати ситуацію вже. А спонсорів почали шукати троха пізніше, це не моментальний процес. Наскільки я чув - якби не зусилля Хоптяна і ОДА - то ніяких спонсорів б не було і в помині. Хоч я не прихильник теперішньої влади, але факт є фактом - Ниву вони зараз витягають із прірви, буквально із того світу. Я думаю Нива могла б зникнути цього літа...

Ніхто дітям не платить, що ти плутаєш грішне із праведним. А провести дитячий турнір скажімо - це треба забезпечити дітям із різних міст проїзд, проживання, харчування, медичний нагляд, арбітри, стадіони, мячі кінець кінців... от тобі і витрати.

Та змагання по районах це взагалі АД, там суддей купляються за пляшку))) А куди по вашому пішли б гроші на обласний футбол? Відкрили б спорт школу? 80 тис. мало буде, наймовірніший варіант що покрали б.

Вот-вот, і я про те. Це абсолютно не гроші для масштабу ВСІЄЇ ОБЛАСТІ. Ну що вони б зробили? Купили Ридодубам форму?
А тут - погасили хоч якусь долю заборгованності Ниви.

Олексій Кайда пригадав, що думкою облради адміністрація легковажить. Мовляв, найвищий представницький орган виділив 80 тис. грн на розвиток футболу, причому за ці гроші мали проводити змагання серед юних футболістів тощо.

- Натомість гроші пішли ТзОВ "Нива", хоча ми згоди не давали, - гнівався голова. - Тепер Держказначейство думає, як законно провести ці витрати у документах!

http://te.20minut.ua/news/10201998

О, гамно. Нє?

це 3,14здєц...

гівно
нічо, в нас криша круче)

о здрасті... вот і маєш тобі. Тепер ше тут будуть мутити...
Формально облрада може і права. Хоптян, очевидно, всі ресурси кинув на спасіння утопаючої Ниви...

Ну так а який до сраки розвиток футболу в селах? що він меле??
в Тернополі має бути боєздатна професійна команда - все решта - фігня! :(

В селах тоже мають грати в футбол. І в смт тоже. Футбол має бути масовим, інакше не буде в нас нового Ящука ще сто років...

Ну так в селах і так грають. В Чемпіонаті Області є 21 команда. Це мало? Це дофіга. Так ніби 80тис. врятують щось

Якраз для Ниви не врятують, а для сіл врятують, не умнічай!

та то є тисячі сіл в області. то по скільки вийде? по 20 грн кожному??

Ihor7 - ти б зареєструвався вже нарешті на сайті, чи шо... Нам такі люди потрібні...)

Поміняйте опитування, придумайте щось, але без раків :)

А шо ти маєш проти раків?!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29