Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Павлов очолив тернопільську "Ниву"
Павлов очолив тернопільську

Павлов очолив тернопільську "Ниву"

У тернопільській "Ниві" змінився головний тренер. Ігоря Біскупа, який у стартових турах виконував обов'язки наставника команди, змінив Едуард Павлов.

На професійному рівні Павлов очолював у 2008 році "Княжа-2", яка виступала у другій лізі. У першій лізі новопризначений наставник "Ниви" працював у тренерському штабі першої команди "Княжа" помічником головного тренера. 

Таким чином, дебют наставника одного з аутсайдерів першої ліги доведеться вже на цей понеділок, коли "Нива" в гостях зустрінеться з білоцерківським "Арсеналом". 

Нагадаємо, перед тернопільським клубом стоїть завдання зберегти прописку в Першій лізі, і зараз команду від рятівної, 16-й сходинки відділяє лише одне очко.

Едуард Павлов (09.08.1965) – вихованець київського футболу. Свого часу грав напівоборонця в українських клубах другої союзної та національних ліг, зокрема в київському СКА, а також в провідних аматорських колективах столичного регіону (бородянський «Машинобудівник» та інші). Після завершення активної кар`єри працював дитячим тренером ДЮСШ-14 і клубі АТЕК, а також у професіональній армійській команді столиці та броварському «Нафкомі». З вересня 2008 року – асистент головного тренера першолігової «Княжої».

Джерело: fckniazha.com.ua, devyatka.com

Дата: 10.04.2010
Коментарі
Та ти вже мабуть в курсі, що такого відомого тренера фоток в інтеренеті нема. Гугл чи Яндекс з ніг збиваютьяс а нічого не видають - ну не "зірка" він... )
Але може як наша Нива зіграє добре - то його фото зявляться в неті :)
На крайняк - 17 квітня я особисто спробую сфоткати :)

INGLATER

Не слухай ти цих неадекватів. Я особисто дуже вдячний тобі за цей сайт. І відвідувати псевдо офіційний сайт Ниви бажання ніякого немає. Заходжу на нього... таке враження, що заходжу в якесь село. Навіщо позоритись і називати себе офіційним.

А всі розмови про відсутність лікаря, прес-служби і т і... це все повна їрунда. Не бачу, що мішає маючи інтернет повідомляти про справи в команді. Не потрібно шукати причину, а робити як це робиш ти.

Ще раз дякую. Для мене офіційний сайт Ниви це даний сайт. Де оперативно надходить інформація про команду, беруться інтерв"ю з гравцями.

Навіть якщо порівняти останню інформацію про нового тренера... на даному сайт окремою новиною, а на псевдо офіційному - як на базарі в чаті.

;)


Я коли читав твої слова, то чуть не розплакався :)
Вся адміністрація дуже любить футбол, любить "Ниву", саме тому ми, можна сказати, представляємо її інтереси. Та є її "інформаційними спонсорами"

І тобі велике спасибі :$


Інглатер, ти знаєш, що я тебе поважаю. Тільки не неси "їрунди" )))
Ми не є "інформаційними спонсорами" Ниви. І ми не представляємо її інтереси! Ти таких заяв не пиши бо деякі розумники можуть потім доколупуватися. Ми ж взагалі ніхто. Ми просто добровільно витрачаємо час на те щоб знайти все що можна знайти про "Ниву". І, слава Богу, є люди, котрі розуміють що таке "сайт"... )

Спасибі велике

можливо гроші появилися rad rad rad

я зимою навіть чув шо якісь Турки купити Ниву хочуть) мають в Україні бізнес і хочуть менші податки платити але напевно то були ті шо Джинси продають :D

Краще б вже нас китайці купили. Китайських товарів більше продаєтсья))

І ще- це людина з обойми Кіндзерського, можливо фінансові тили клубу покращуються ( мене зрозуміють ті хто знає про зимові перемовини Рубая і Кіндзерського) rad

Я чув щось таке. І не раз.
Але це малоймовірно. Нащо Кіндзерському тої "Ниви"?))
Хоча, я тільки ЗА champion22

А знаєте, що найкумедніше?
А те, що про ТАКУ новину нам повідомляє не "ОФІЦІЙНИЙ" сайт клубу, а повністю "лєвий сайт", немаючий жодного відношення до "Ниви"! Хтось із захисників "оф" сайту ще залишився?

Надіюсь у нього ліцензія є, а щодо зміни вважаю фактом позитивним. Нова людина зможе агресивніше налаштувати команду на наступного суперника, а Біскупа треба залишити його асистентом

Має змінитися

Поживем, побачим, чи щось зміниться.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29