Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Фірташ дав на «Ниву» 3 мільйони гривень, а футболісти здають матчі?
Фірташ дав на «Ниву» 3 мільйони гривень, а футболісти здають матчі?

Фірташ дав на «Ниву» 3 мільйони гривень, а футболісти здають матчі?

Навколо футбольного клубу «Нива» останнім часом більше скандалів, ніж розмов про досягнення команди. На передостанню гру футболісти взагалі не вийшли на поле через значну заборгованість по зарплаті. Але останній матч першого кола чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги «Нива» таки зіграла. Щоправда результат домашнього поєдинку – 1:1 – бажаних очок нам не приніс.

Зробити з «Ниви» команду, якою, як колись, пишалися б усі тернополяни, не полишає надію голова облдержадміністрації Валентин Хоптян. Губернатор не приховує, що у клубу є дуже багато проблем. І не лише фінансових.

Про гравців і тренерів

 Команда збиралася наспіх і в команду ми брали гравців з різних регіонів України, коли їх вже ніхто не брав, ми їх забрали до себе. У нас, на жаль, були приклади, особливо в Стрию, коли воротар і два центральних захисники здали гру, коли ми 4:3 програли. Є і ця проблема. Я думаю, що у міжсезоння у нас будуть наші земляки, нормальні і потужні тренери, тренерський штаб. За цей період ми підберемо гравців. Ми маємо виважено до цього питання підійти, щоб більшість все-таки були патріоти – гравці, футболісті з нашої області  і нашого краю. Коли вони будуть наші, тоді вони будуть вболівати, тому що це честь. На них будуть дивитися їхні батьки, діти, друзі. Питання головного тренера вирішиться у грудні,  запевнив Валентин Хоптян.

Про тренувальну базу

 Є у нас проблема із розміщенням, основною базою для футбольної команди «Нива». Ви знаєте, що вона була тут неподалік у Тернопільському районі. Але обласна рада разом із головою Олексієм Петровичем (Кайдою – прим. авт.) прийняли рішення, що це комунальна власність і забрали її під біатлон на роликах. Є ця проблема. Ми будемо разом її вирішувати. Мусимо у міжсезоння зробити нормальну базу, – поділився планами губернатор.

Про фінансування

 Головного спонсора поки що ми в області не маємо. Ми поки діємо народним методом. Це команда народу, тому збираємо з миру по нитці, залучаємо спонсорську допомогу, меценатів. В деякі моменти дехто нас підводив. Особливо тоді, коли команда програвала. Можна сказати, що на сьогоднішній день питання фінансування частково вже вирішене. Спонсором команди на 50% стає наш земляк Дмитро Фірташ. Тому 3 мільйони гривень коштів вже вирішені. А ще потрібно 3 мільйони, щоб повністю забезпечити, придбати автобус і так далі. Десь бюджет команди загалом становитиме 6 мільйонів гривень. На сьогодні частково борги по зарплаті вже погасили. Протягом двох тижнів вони будуть погашені у повному обсязі. На сьогоднішній день сума заборгованості становить більше 200 тисяч гривень, – повідомив голова облдержадміністрації.

Джерело: "За Збручем"

Дата: 11.11.2011
Коментарі
хай поставлять рекламні щити на них тоже можна заробляти, Рубая нафік вигнати він там і так не потрібний гад!

можна звісно поставити рекламні щити, але то копійочки в порівнянні із бюджетом в 6 млн грн. І ще треба щоб хтось займався продажами площ на тих щитах.
Стосовно Рубая - то при чім тут міліція, як бабу грім забив?! Рубай давно нічого не має до Ниви, а те що пан Хоптян надає перевагу ситуації, коли юридичним власником команди є Рубай, а всіма справами керує Мдінарадзе і компанія - то це вже особисті загадки Хоптяна... Рубай тут ні до чого.

Рубай лише заручник ситуації

То пан Хоптян що - свічку тримав, коли "здавали гру" воротар і центральні захисники? За такі розмови можна в суд попасти із двох причин - або за неправдиві свідчення, або за те що знав про договорняк - а не повідомив в відповідні органи. Для чого таке говорити? Повішати зараз всіх собак на команду, а менеджмент - білий і пухнастий, із вушками, як зайчики?
Ну вже побачимо, як поступлять ті Фірташевські мільйони... Вже побачимо тих місцевих виконавців, котрі ніколи і нікому не здадуть гру... Поживемо - побачимо...
P.S. До речі, вже один керівник ФК (пан Димінський, із міста Лева) ляпнув про договорняк - до цих пір Карпати під судом... Маємо новий випадок коли добровільно себе закопують?

Залииваєєє, залииваєєє..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29