Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Кримтеплиця" 4:0 "Нива". Підготовка до Другої ліги?

"Кримтеплиця" 4:0 "Нива". Підготовка до Другої ліги?

null«Кримтеплиця» - «Нива» 4:0 

«Кримтеплиця»: Бандура (Вокальчук, 58), Візавер, Бойко, Щедраков, Антонюк, Абляметов (Саранчуком, 79), Печонкін, Прийомов (Симончук, 53), Кучеренко, Діабі (Трухін, 56), Зубко (Погорельцев, 75) . 
«Нива»: Ільющенков, Лівіцький, Петрик (Слука, 64), Кормило, Гринченко, Шаповал, Беркита (Ключик, 59), Вонс, Мельник (Кавійчик, 57), Дуда (Задойко, 76), Городецький (Майдан, 46) . 

Голи: Абляметов (25), Діабі (51), Кучеренко (54, 77). 

Попереджені: Кучеренко (45) - Кормило (9), Петрик (41), Беркита (44). 

Це був заключний домашній поєдинок «тепличників». До них у гості прибула «Нива» - аутсайдер турніру, який вже попрощався з першим дивізіоном. До речі, пробула «Нива» у цьому турнірі лише рік. На жаль, такі реалії життя ... 

У перемозі господарів ніхто не сумнівався. Цікавило лише те, скільки м'ячів пропустять гості, та й чи зможе поповнити свій баланс голів Сергій Кучеренко. Наш кращий снайпер відзначився «дублем», що дозволило йому зміцнити свої позиції в бомбардирських перегонах. 

Розпечатав ворота «Ниви» Арсен Абляметов, що вчасно пішов на добивання після удару того ж Кучеренка. Відзначимо і Діабі, який створив гольовий момент. Цих ситуацій у першому таймі було багато. Проте жителі півдня просто тринькали гольові моменти. Гості з Тернополя змогли лише раз загрожувати воротам Бандури. Судячи з першого тайму вже подумалося про те, що Кучеренко може і не виконати гольовий план.

Все змінилося після перерви. Ось Антонюк здійснює рейд по брівці, прострілює, а Діабі грудьми вбиває м'яч у сітку. Далі за справу береться Кучеренко. Свій перший м'яч, в грі атакуючий півзахисник забиває після удару з лінії штрафної. А «дубль» оформляє після шикарного пасу Трухіна. Тепер на рахунку Сергія вже 19 м'ячів і підходить час приміряти «золоту бутсу». До речі, Кучеренко порадував результативністю навесні. Згадаймо, адже у першому колі він зміг відзначитися лише тричі. Коли ж прийшла квітуча пора, «завівся» і Кучеренко. Хотілося б, звичайно, щоб Сергій округлив свій особовий рахунок. Тим більше, що завершальний матч «Кримтеплиця» проведе в Чернігові - місті, де дуже цінують Кучеренка...

Перемога з великим рахунком стала хорошим подарунком для вболівальників, та ще й у День народження Сімферополя. Шкода, але «Кримтеплиця» знову не змогла завоювати «бронзу». Втім, як кажуть, є до чого прагнути.

Павло Морозов, прес-служба ФК «Кримтеплиця»

Дата: 06.06.2010
Коментарі
:D

Павлік Морозов? о_О

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29