Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Миколаїв" 5-1 "Нива". Награвання складу і комбінацій продовжується... (ОНОВЛЕНО)

"Миколаїв" 5-1 "Нива". Награвання складу і комбінацій продовжується... (ОНОВЛЕНО)

У третьому поєдинку другого кола "Нива" не змогла дати бій команді із Миколаєва. За словами очевидців поєдинку тернополяни виглядали досить непогано: намагалися атакувати, комбінувати. Найактивнішим гравцем у складі "Ниви", знову ж таки за словами очевидців, був молодий півзахисник Андрій Ковальов.

МФК "Миколаїв" 5-1 "Нива"

МФК «Миколаїв»: Карпов, Камерцель (Головко, 60), Войцеховський, Волков, Маткевич, Колодін (Чаус, 45), Акопян, Папірович (Тропін, 78), Полтавець, Бездольний, Іванов. Запасні: Бобров, Гончаренко, Родевич, Гостєв, Головко, Чаус, Тропін. Головний тренер: Руслан Забранський

«Нива»: Ткачук, Афанасьєв (Семків, 85), Дроздовський, Дуда, Городецький, Мдинарадзе, Ковальов (Грисюк, 78), Ключик, Скакун, Тригуба (Сліпий, 57), Сирий. Запасні: Парій, Лема, Грисюк, Семків, Слипий. В.О. головного тренера - Ігор Біскуп

Голи: Ковальов, 26; Бездольний, 29 (пен); Іванов, 35; Родевич, 70, 81; Тропін, 90.

На 89-й хвилині Скакун не реалізував пенальті.

Вже на 3-ій хвилині господарі поля майже відкрили рахунок. Колодін пробив в кут комір - голкіпер Ткачук в падінні парирував м'яч на кутовій. Такий початок відразу ж набудував миколаївських уболівальників на оптимістичний лад. Проте і футболісти «Ниви», не дивлячись на невисокі турнірні показники, сміливо йшли вперед. На 18-ій хвилині після подачі з кутової відмітки Ковальов перевірив на міцність стійку воріт МФК «Миколаїв».  А в у відповідь атаці його прикладу послідував Колодін.

Як і в попередньому домашньому матчі з «Енергією» першими забили гості. На 26-ій хвилині Ковальов, що отримав пас прямо навпроти воріт, влучно пробив. 0:1. І тут Миколаївців прорвало. Через дві хвилини захисник в межах штрафної площі «поклав» Бездольного на газон і сам постраждалий чітко реалізував пенальті. 1:1! Прошло зовсім трохи часу, як рахунок на табло знов змінився. Атаку партнерів ударом головою завершив Іванов. 2:1!

У перерві в складі МФК «Миколаїв» сталися дві заміни, що підсилили гру команди в другому таймі. На 50-ій хвилині Родевіч, що виявився наодинці з Ткачуком, пробив поряд зі штангою. У одній з подальших атак Олексій знов спробував пробитися на побачення з воротарем – цього разу в боротьбі за м'яч Ткачук випередив форварда.

На 64-ій хвилині Родевіч не встиг на простріл Бездольного, але такого, що розташувався за ним Головко завдав удару і м'яч рикошетом від гравця «Ниви» вилетів за межі поля. Успішною виявилася і третя заміна в складі МФК «Миколаїв». Гостев відразу ж побіг подавати кутовою і зробив передачу по діагоналі назад на Маткевіча, удар якого Ткачук парирував. Але що знаходився поруч Родевіч добив м'яч в сітку. 3:1!

На 81-ій хвилині Родевіч знов в час виявився в штрафній площі і завершив атаку партнерів. 4:1! В самому кінці матчу захист миколаївської команди «організувала» пенальті в свої ворота, проте Карпов відбив удар Сірого. Натхненні своїм голкіпером гравці МФК «Миколаїв» встигли організувати ще одну голеву ситуацію. Відрізнився Тропін, що дебютував у складі команди, влучно пробив з району одинадцятиметрової відмітки. 5:1!

Джерело: www.mazepa.hmsite.net

Дата: 30.04.2011
Коментарі
http://www.youtube.com/watch?v=3bdx4XzTl0A&feature=player_embedded
МФК "Николаев" - ФК "Нива" (Тернополь)

Я знаю!
Але "Скалі" тіко Іванов)

Іванов :(
Та падла Скалі тож забила(((

Та тута вже всі забивали) Не тіко Іванов)

що можна сказати? вітаємо з першим голом!!!

Політ нормальний...скоро 2ліга Б

rofl Б - це не пониження в класі) Це лівобережна Україна просто)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29