Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Бальчос: "Нива надалі функціонуватиме як акціонерне товариство"
Бальчос:

Бальчос: "Нива надалі функціонуватиме як акціонерне товариство"

Останнім часом тернопільський футбольний клуб «Нива» був у стані невизначеності, проте це ще не на довго. Сьогодні для вирішення подальшої долі клубу до тернополя завітав Президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

— Всі ми знаємо, що команда «Нива» зараз має фінансові проблеми, чи вдалося Вам щось вирішити?

— Сьогодні я зустрічався з губернатором області Олегом Сиротюком. Попередньо ми домовлялись про п’ятнадцятихвилинну розмову, але в результаті ми спілкувались майже годину. Обговоривши всі питання, які стосуються життєдіяльності клубу, ми прийшли до спільного розуміння того, що це серйозний бренд, який має багаторічні традиції. Крім того цей клуб, один із не багатьох із західного регіону, свого часу майже десять років виступав у Вищій лізі. Другим, що ми обговорили було переформатування діяльності і структури клубу, запровадження ефективного менеджменту. Клуб надалі функціонуватиме як акціонерне товариство, тобто фінансово клуб не залежатиме від однієї особи-власника, а буде фінансуватися багатьма, що не приведе його до чергового занепаду. Найближчими днями губернатор буде в Києві на переговорах з однією з організацій, яка буде титульним спонсором «Ниви».

Зараз ми ще приділимо увагу роботі з уболівальниками, адже вони не повинні залишатися осторонь. Вони повинні відвідувати матчі, купляти квитки, що і буде їхнім добровільним внеском у добробут свого місцевого клубу. Я також піднімав питання про необхідність забезпечення громадського контролю над фінансовою складовою, саме для цього у правлінні клубу мають бути члени від громади. Це буде сприяти об’єднанню футбольного співтовариства із професійним футбольним клубом для спільної користі, і змусить клуб відчувати відповідальність перед своїми вболівальниками за результати і за свою фінансову діяльність.

Дуже гостро стояло питання про виїзд клубу на календарну гру у Краматорськ. Команда категорично відмовилася їхати на гру. Буквально десять хвилин тому повернувся із тренувальної бази де спілкувався з футболістами. Результатом перемовим команда прийняла рішення таки їхати на матч.

— А чому команда відмовилася їхати на матч, і чи не є причиною теперішня суспільно-політична ситуація?

— Керівництвом команди було вже опубліковано листа в якому йдеться про те, що команда не їхатиме на матч у зв’язку з невизначеною ситуацію у Донецькій області. Але коли я спілкувався з командою, то я зрозумів, що основною причиною невиїзду є невиплата преміальних гравцям. Мені вдалось таки переконати гравців у необхідності поїздки, так як це обумовлено їхніми контрактами. Думаю, що вони поступили правильно, погодившись зі мною.
Дата: 11.04.2014 Джерело: Молодь
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29