Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нафтовик" - "Нива" 3:0. Робота над помилками...

"Нафтовик" - "Нива" 3:0. Робота над помилками...

"Нафтовик" - "Нива" 3:0 (Каракевич, 23; Одинцов, 61; Каракевич, 67)
На жаль, дива не сталося. Незлагоджена гра захисту не залишила "Ниві" шансів на успіх. І це все на фоні нечуваного підйому футболу у Франківську та Харкові дало результат - останнє місце у турнірній таблиці...

«Нафтовик-Укрнафта»: Дейнеко, Тарасенко, Юрченко (Погорелов, 69), Карпенко, Харченко, Єсип-к (Зайчук, 86), Бояринцев, Одинцов (Кікоть, 80), Башлай (Прокурор, 72), Саванчук, Каракевич (Євсеєв, 85). Запасні: Втюрін, Покосенко.
«Нива»: Мазур, Слука, Лівіцький-к, Городецький, Р. Мельник, Вербний (Грінченко, 24), Беркита (Кормило, 70), Вонс (Мицишин, 64), Дуда, Майдан (Шаповал, 56), Сокіл (Кавійчик, 77). Запасні: Ільющенков, Ключик. 

Хоча футболісти «Нафтовика» у минулому турі в Севастополі перервали свою виграшну серію з семи матчів, у звітному поєдинку вони перемогли вшосте підряд у домашніх матчах і вперше у нинішньому році здобули перемогу з великим рахунком. А Роман Каракевич вперше, після повернення до Охтирки, відмітився забитими м’ячами, занісши до свого активу «дубль». 

Футболісти «Ниви» з’явилися в Охтирці за декілька годин до початку матчу. Потягом вони прибули до Тростянця, звідки гостей клубним автобусом доставили до місця поєдинку. 14-ти годинна подорож у купейному вагоні, мабуть, далася взнаки, тому тернопільці з перших хвилин матчу почали діяти від оборони, відтягнувши до захисту майже усіх своїх футболістів. Та й за класом виконавців гості значно поступалися підопічним Сергія Шевченка. Хоча після попереднього поєдинку «Ниви», де вона дала справжній бій одному з лідерів першої ліги «Волині», в охтирських уболівальників були побоювання за результат матчу, та гра поставила все на свої місця.

Господарі вийшли на поле у своєму звичному складі. Не зміг зіграти тільки креативний Дмитро Вітер (пропускав гру через перебір «гірчичників») і його місце в атаці зайняв Саванчук, який у Тернополі, в матчі першого кола, відзначився хет-триком. З перших хвилин поєдинку господарі повели планомірні атаки на ворота суперника і вже на другій хвилині поєдинку могли відкрити рахунок. Після добротної атаки з кута воротарського майданчика головою пробивав активний у цьому матчі (та й взагалі в останніх іграх) Євген Одинцов – «снаряд» пролетів поруч з хрестовиною воріт. Але охтирські футболісти діяли в атаці якось академічно, стараючись розіграти м’яч до «вірного» моменту, і оборонцям тернопільської команди вдавалося «гасити пожежу» біля своїх воріт. Та й їх 18-ти річний голкіпер Руслан Мазур надійно діяв як у «рамці», так і на виходах. Незважаючи на це напруга біля воріт гостей з кожною хвилиною зростала. Всередині тайму довгим пасом партнери вивели в карний майданчик Каракевича, той у боротьбі з двома оборонцями «Ниви» сильно пробив (з трибун здавалося, що м’яч уже у воротах), але куля пролетіла поруч зі стійкою. За декілька хвилин комбінація Башлай – Тарасенко – Саванчук закінчилась красивим ударом останнього, у падінні ножицями – трохи вище поперечини. А от перший гол гості «привезли» самі собі. Нафтовики розіграли швидку комбінацію Харченко – Саванчук – Єсип, Богдан головою скинув м’яч у карний майданчик «Ниви», де два оборонці у своєму карному майданчику не розібралися і зіграли невдало: після рикошету м’яч потрапив до Каракевича, який весь матч діяв на вістрі атаки, і Роман свого шансу не втратив. Під кінець першого тайму хорошу нагоду подвоїти рахунок втратив Одинцов, але замешкався з ударом. І хоча до перерви м’яч вдруге побував у воротах тернопільців після удару Саванчука, лайсмен перед цим дав відмашку, фіксуючи положення поза грою. А що ж тернопільці? У першому таймі їм не вдалося провести жодної конструктивної атаки і голкіперу господарів Дейнеку роботи практично не було. 

У другому таймі, гості дещо «підсіли» і охтирці ще з більшою наполегливістю продовжили «облогу» воріт підопічних Едуарда Павлова. Сильний удар з-за меж карного майданчика наніс старожил команди Вадим Харченко, який встигав грати на усіх ділянках поля, і Мазур з труднощами перевів м’яч на кутовий. На ударну позицію виходив капітан нафтовиків Єсип, вже перекинув м’яч через голкіпера, та у боротьбі з ним Гринченко відбився на кутовий. За 10 хвилин після перерви м’яч дивом не побував у воротах гостей. Каракевич у боротьбі з голкіпером, майже біля лицьової лінії, віддав передачу у район 11-метрової позначки, Одинцов бив вже по порожніх воротах та становище врятував хтось із оборонців «Ниви». А от другий гол виявився дещо нелогічним і курйозним. Каракевич, після передачі Саванчука, пробивав з лінії карного майданчика в сторону воріт і м’яч, зрекошетивши від Богдани Слуки, влучив у стійку воріт (незважаючи на відчайдушний кидок Мазура, до шкіряної кулі він дотягнутися не зміг), відскочив до протилежного кута де Одинцов добив його у порожні ворота. Та через вісім хвилин Каракевич, перебуваючи в аналогічній ситуації, «поклав» м’яч в нижній кут воріт.

Після цього господарі, провівши серію замін, трохи знизили свій атакуючий запал і тернопільці, під кінець поєдинку, могли хоча б трохи підсолодити гірку пігулку поразки Після помилки оборонців господарів Роман Мельник з хорошої позиції не влучив у ворота. А після удару головою в нижній кут воріт Кавійчика, надійно зіграв Дейнеко…

Офіційний сайт ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка

Дата: 13.05.2010
Коментарі
в мене є пропозиція)... давайте хоча б на цьому сайті Нива буде на першому місці)).. тобто до кінця цього сезону нехай турнірна таблиця буде посортована в зворотньому порядку :D ))) !

Підтримую...для нас Нива завжди Перша!!! :$

Просто це ше раз доказує шо Мазур не воротар. Один матч нічого не рішає, він просто кураж спіймав..а так йому хіба на область грати...але і там він(бачив на власні очі) не рівень

Я вже колись писав - грав би за нас Шовковський - ми б пропускали трошки менше... Але він поки що на контракті в Динамо. А раз зараз ставлять Мазура - значить він кращий за інших двох. І помилки Мазура в голі я особисто - не бачив. Сподіваюся буде потім відео голів - можна буде ще раз глянути
Інша річ - що він на виходах невпевнено грає, невисокий...

а тобто Мазур герой матчу да?

тобто захисники герої матчу...
А взагалі - після 0:3 ти бачив десь героїв?

І взагалі - харош язвити. Тут не клуб язвенників...

Я не зовсім розумію про який "провал" Мазура йдеться на сайті "девятки"...
Захисники стоять, і любуються тим, як Каракевич цілиться і б"є. Каракевич міг навіть подивитися на мобілу - які смс-ски йому вже прийшли за той час, котрий йому дали! Потім він б"є, м"яч рикошетить від нашого бека - міняє напрямок польоту. Мазур, уже теж в польоті (щоб відбити удар), теж міняє напрямок. Але він ж не літак... Як може - дістає м"яча, переводить в штангу. Мяч від штанги котиться по лінії всіх воріт. Всі стоять і дивляться, як Одінцов біжить щоб добити в пусті ворота, а Мазур "на чотирьох" намагається його обігнати...
То хто провалився в цьому епізоді?!

Та і взагалі... Як казав Павлов із "Ворскли" після матчу із Дніпром, коли Довганський пропустив м"яча поміж ніг і рук - "голкіпера нема підстрахувати, нема кому його виручити. А він нас - скільки разів виручає..."


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29