Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" 1-2 "Фенікс-Іллічовець". Дива не сталося...

"Нива" 1-2 "Фенікс-Іллічовець". Дива не сталося...

null"Нива" 1 - 2 "Фенікс-Іллічовець"

Голи: Мельник 17 - Івашко 14, Малюк 59

"Фенікс-Іллічовець": Тукач, Рябко, Антонюк, Луценко, Тітомир, Семенина, Патяк, Акчурін, Панченко, Малюк, Івашко

"Нива": Ільющенков, Гринченко, Лівіцький, Петрик, Мельник, Слука, Беркита, Жданов, Бінкін, Кавійчик, Шаповал

Поєдинок, а точніше результат "Ниви" проти "Фенікс-Іллічівця" вже фактично відповів на багато запитань. Зокрема - тернополяни вже де-факто забезпечили собі прописку у другій лізі на наступний сезон. Але найголовніше - матч залишив питання, за рахунок чого "жовто-зелені" намагалися зберегти прописку в першій лізі? У грі не було видно нічого - ні бажання команди йти вперед, ні майстерності виконавців. Як підсумок, цілком закономірна поразка. 

У порівнянні з попереднім матчем "Ниви" проти "Нафтовика", головний тренер команди Едуард Павлов зробив кілька замін. Зокрема на поле зі стартових хвилин замість голкіпера Мазура вийшов Ільющенков. Також в основному складі вийшов гравець, який у попередньому турі всього лише дебютував у "Ниві" - Сергій Шаповал. 

Головний тренер гостей Анатолій Беля в порівнянні з нічийним матчем проти "Севастополя" замін не робив. І з цим не прогадав. 

Першого гола у матчі глядачі чекали недовго. Але до них нещастя - капітулював саме голкіпер "Ниви" Олександр Ільющенков. Хтось з гравців "Фенікса" прорвався правим флангом атаки своєї команди, і навісив у штрафну. З позиції центрального захисника верхову дуель виграв Руслан Івашко, удар головою якого вдався бездоганний. Точно в дев'ятку воріт "Ниви", без шансів для Ільющенкова. 

Але, на цей гол господарі відповіли досить швидко. За фол проти Шаповала, який в гру вписався досить добре, арбітр зустрічі Олександр Павлюк призначив досить небезпечний штрафний удар, метрів за 23 від воріт. Мельник пробив на силу, низом у лівий від голкіпера кут воріт - вийшло бездоганно. Стрибок Тукача був безрезультатним 

Після пропущеного м'яча, гравці "Фенікса" трошки сіли на своїй половині поля, віддавши ініціативу господарям. Правда, ті зіграти першим номером так і не зуміли, створивши тільки один по-справжньому небезпечний момент. І то вже ближче до ендшпіль першого тайму. На 38-й хвилині зустрічі Шаповал розрізним пасом вивів на побачення з Тукачем Бінкіна. Ось тільки крайній півзахисник "Ниви" переграти стража воріт кримчан не зумів. 

А до цього, незважаючи на гру другим номером, загрози виникали в основному біля воріт "Ниви". Небезпечно з-за меж штрафного пробивав Івашко - м'яч влучив у поперечину воріт господарів. Починала давати збої і без того ненадійна захист. Так після обрізки Петрика ледь на побачення з Ільющенковим не вирвався все той же Івашко - захисника підстрахував Лівицький. А під завісу тайму вже обидва захисники на знайшли спільної мови, внаслідок ворота "Ниви" розстрілював хтось з форвардів, але Ільющенков зіграв надійно. 

Будь-який атаковальний запал, який ще проглядаються в першому таймі в грі "Ниви" зник у другому. Та й сам другий тайм на відміну від першого цікавим не назвеш. Гості повністю домінували на полі, але забивати могли тільки два рази. 

І в другому випадку як раз і був забитий гол. Після передачі партнера з лівого флангу захисники "Ниви" повністю "проспали" у своєму штрафному Малюка. Той ударом головою розстрілював Ільющенкова вже з лінії воротарського - 1:2. 

Ось і все. "Фенікс-Іллічівець" такий результат повністю влаштовував. А ось "Нива" розчарувала. Поступаючись у зустрічі команда не створила жодного небезпечного моменту. В цілому - поразка повністю по грі. Без світла в кінці тунелю для "Ниви". Команда вже де-факто перебуває у другій лізі. Для оформлення прописки де-юре потрібно почекати як мінімум ще один тур. 

Олег Маркевич з Тернополя спеціально для devyatka.com

Фото: www.karacool.com.ua

Дата: 19.05.2010
Коментарі
bestFan - Ну від кого є така пропозиція? Хлопці, не додумуйте собі можливих варіантів. Так, час зараз важкий, і я вже раз казав - "Тернопіль" гратиме в 2 лізі лише при умові повного її реформування і надання напівпрофесійного статусу. Про розпуск "Ниви" мова взагалі не йшла

Пацани, головне щоб команду не реформнули, є зараз пропозиція розпустити Ниву, і в 2 лізі гратиме ФК Тернопіль...

О, видиш, що люди кажуть! А ти вже зразу...

В кожному матчі нові гравці. Як та команда може грати, як склад постійно міняється? Все, піндос, вопшім-то. Одна надія - що лігу реформують, але там шось нічого не зрозуміло поки що ... Та і навіть якщо нас залишуть в першій лізі - без фінансування нам все рівно світить тільки боротьба за виживання! Без грошей тепер у футбол грають тільки в дворах будинків...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29