Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Нива - Десна 1:1. Рівність аргументів. (+звіт! +відео!)
Нива - Десна 1:1. Рівність аргументів. (+звіт! +відео!)

Нива - Десна 1:1. Рівність аргументів. (+звіт! +відео!)

Коли аргументи сторін виявляються рівними - чекай на нічию. Так сталося і в цьому матчі. Не встигли глядачі у Тернополі порадіти за Кабанова (котрий, схоже, збирається стати MVP сезону) - як Воронченко відквитав гол. Надалі, попри всі намагання команд - рахунок не змінився. Нічия, і вся боротьба - попереду...

Нива - Десна 1:1.
«Десна» (старт): 1. Федоренко, 2. Жук, 22. Каваців, 4. Мельник (к), 3. Анеліков, 7. Кобець, 18. Воронченко, 19. Малюк, 20. Черненко, 14. Чепурненко, 15. Фурта.
Запас: 13. Белошапка, 9. Кондратюк, 11. Бовтрук, 10. Бровкін, 6. Стеценко, 16. Луценко, 8. Бриль.
Головний тренер — Олександр Рябоконь.
«Нива» (старт): 54. Новак, 3. Гребинський, 4. Лазорик, 16. Лівіцький, 5. Яневич, 17. Войтович, 6. Маткевич, 13. Швець, 10. Антонюк, 29. Кабанов, 22. Кушка.
Запас: 91. Мазур, 7. Данищук, 23. Шляховий, 11. Лакуста, 21. Януш, 14. Листопад, 8. Османов.
Головний тренер — Ігор Яворський.
ГОЛИ: Кабанов, 40 - Воронченко, 41.

Головний арбітр — Володимир Новохатний (Київ).
Арбітри на лінії: Сергій Дарійчук (Чернівці), Олександра Ардашова (Київ).
Четвертий арбітр — Олег Когут (Тернопіль).
Делегат ФФУ — Едуард Валенко (Львів).

Відео-огляд матчу дивіться тут!
Вашій увазі - звіт від оглядача www.football.ua

Хоча підопічні Яворського пригальмували лідера, навряд чи вони залишилися задоволені цим результатом: після домашньої нічиєї, нехай навіть в поєдинку з суперником такого рівня, Нива не зуміла наздогнати і зрушити з другого місця "Славутич", а сама ризикує поступитися своїм плацдармом переслідувачам.

Матч еліти Групи А пройшов під знаком їх протистояння у першому колі. Тоді, в Чернігові, нагадаємо, гості залишилися вкрай незадоволені суддівством, і всі три голи в їхні ворота сталися, коли Нива вже грала в меншості. Тому в матчі-відповіді господарі намагалися не просто обіграти чергового суперника, а й поквитатися з давнім і незручним опонентом. 
Як ми і писали в прев'ю туру, раніше лише в двох матчах проти чернігівців з понад десятка тернополянам вдавалося уникнути поразки. Початок звітного поєдинку теж не обіцяв нічого доброго господарям. Гості почали гостріше, і в одному з моментів навіть струсонули каркас воріт Новака. "Десна" загалом грала "гостьовим" варіантом, але, завдяки класним гравцям групи атаки, їй вдавалося навіть другим номером створювати небезпечні моменти. До честі господарів, вони випробування це витримали і перетворили-таки ігрову ініціативу в результат. Після подачі кутового відзначився, мабуть, самий зірковий їх гравець - Кабанов, який забив свій третій м'яч у сезоні. На жаль, порадіти цій події тернополяни не встигли: вже через хвилину досяг мети удар Воронченко.

Представник покоління Зозулі та Ярмоленка зрівняв рахунок, і на другий тайм команди виходили за рівного рахунку. Втім, вирвати перемогу нікому з них не вдалося, хоча моменти були відмінні. Після удару Лазорика (і перша ліга ще не забула його вміння підключатися на стандарти) м'яч потрапив у поперечину, а гравець гостей Кобець створив воротареві масу неприємностей - той ледь парирував його «постріл». 
І все ж - нічия. Дивлячись на історію та турнірну таблицю - ніби і непогано для "Ниви". Але враховуючи гру команди Яворського, її склад і амбіції, задекларовані клубом - це не фонтан зовсім. Вже завтра в бій вступлять "Скала" зі "Славутичем", "Реал Фарм". Кожен з них радий сьогоднішньому результату - стрияни і южненці можуть посунути Ниву з третього місця, а "Славутич" може відірватися від тернополян, закріпившись на другій позиції після недавніх невдач.
Звіт - www.football.ua

Дата: 06.10.2012
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29