Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Нива - Динамо-2 - 0:1. Все вирішують "стандарти" (оновлено).
Нива - Динамо-2 - 0:1. Все вирішують

Нива - Динамо-2 - 0:1. Все вирішують "стандарти" (оновлено).

Гол Рибалки"Нива": Ільющенков, Слука, Лівіцький, Петрик, Мельник, Бінкін (Кормило, 71), Єжижанський (Мищишин, 23) , Вонс, Майдан, Беркита, Гринченко (Сокіл, 46)
"Динамо-2": Загладько, Допілка, Новак, Бутенін, Родіна, Кошніров, Ерьоменко (Коваль, 72), Рибалка, Суарез, Теміле, Шевчук

Гол: Рибалка, 44

На 48-ій хвилині Рибалка не реалізував пенальті (Ільющенков - красава!)

Faino: Незважаючи на гучні імена динамівців, тернополяни все ж могли сподіватися на нічию. "Нива" самовіддано боролася, голкіпер Ільющенков навіть здійснив "маленький воротарський подвиг" - відбив пенальті, але - надії поховав удар зі штрафного Сергія Рибалки на 44-ій хвилині матчу.

На фото - гол Сергія Рибалки. Решта фото тут. Далі наводимо огляд матчу із сайту "УА-футбол"

Матч „Ниви” проти другого складу столичного „Динамо” став для новопризначеного наставника господарів Едуарда Павлова дебютним перед тернопільською аудиторією. Наперед забігаючи – дебют, попри фіаско, видався доволі приємним. В грі команди показалось все більше організованості, однак – стосується це лише захисної ланки...

Склад тернопільської команди, у порівнянні із протистоянням у Макарові туром раніше поніс лише одну зміну. Зі стартових хвилин замість Петра Сокола на поле вийшов Анатолій Грінченко. У іншому ж – зіграли відомі лиця. Ільющенков у воротах, у захисті зліва Дмитро Бінкін, справа – Богдан Слука, пара центральних захисників Олег Лівацький – Олег Петрик. У півзахисті – флангові гравці Мельник та Грінченко, у центрі – Беркита та Вонс. На вістрі атаки пара Єжижанський-Майдан.

Що стосується столичного клубу – у порівнянні із виграшним поєдинок проти „Севастополя”, у киян також відбулась одна зміна. Місце у воротах Артура Рудько зайняв Роман Загладько.

Тернополяни свою гру у поєдинку побудували від оборони так, що перша десяти хвилинка фактично обійшлася без видимих загроз воротам Ільющенкова. Кілька раз столичні футболісти намагались поцілити у рамку із-за меж штрафного майданчика, однак цим ударам не вистачало влучності. Натомість навісні передачі у штрафний майданчик господарів незмінно нейтралізовувались захисниками та голкіпером.

В основному гра точилась у центрі поля, де все ж перевагою володіли гості. За такої гри поблизу воріт Загладька виник перший, і як виявилося пізніше – єдиний по-справжньому небезпечний момент. Після передачі з лівого флангу півзахисту у штрафну гостей, Руслан Майдан у боротьбі із Загладьком відкинув м’яч під удар Мельнику, який метрів з 30 намагався поцілити у рамку, проте голкіпер зіграв надійно – із першої спроби „накривши” м’яч. .

Проте цей момент так і став єдиним у таймі поблизу воріт гостей, а основна загроза якраз стосувалась воротам господарів. Кілька раз міг забивати Допілка. Зокрема на 30-й хвилині після виконання штрафного з позиції правого інсайду, гравець гостей низом відпасував м’яч у район одинадцятиметрової позначки, де захисники цілком проґавили Допілку, проте його удар прийшовся поруч зі стійкою.

Свій гол гості забили якраз після виконання штрафного удару. Дмитро Бінкін зіграв рукою у небезпечній зоні, за 2-3 метри до лінії штрафного майданчика, фактично по центру воріт. Стандарт вдало бездоганно Рибалка – дугою перекинув стінку, та влучив у ліву від Ільющенкова „дев’ятку”. Врятувати ситуацію у стража воріт „Ниви” у цьому випадку вже не було жодного шансу.

Вже у дебюті другого тайму гості мали прекрасну нагоду подвоїти рахунок. Знову рукою, проте цього разу вже у межах штрафного майданчика, зіграв Бінкін. Пенальті взявся пробивати все той же Рибалка, однак цього разу дуель Ільющенкову він програв. Олександр зумів вгадати напрямок польоту м’яча, та з другої спроби нейтралізувати загрозу власним воротам.

Ініціатива залишалась на боці киян, і кілька ігрових нагод подвоїти рахунок у них було. Зокрема Вадми Родіна кілька раз невдало замикав прострільні передачі із правого флангу, а удар головою Суареза кількома сантиметрами розійшовся зі стійкою. Що стосується Тернополя – то у другому таймі серйозно загрожувати воротам столичного клубу не вдавалось. Після того, як в середині першого тайму після травми поле покинув Олександр Єжижанський, один Руслан Майдан в атаці команди не зумів як слід загострити ситуацію.

Якщо гра у захисті виглядала достатньо рівною та злагодженою, то після перетину центра поля суперників, у діях гравців „Ниви” відчувався певний сумбур, здавалось – що гравці самі не вірили у власні сили у протистоянні із „Динамо-2”.

Гості свою перемогу здобули суто на класі. Без зайвої метушні, відносно до сили поточних суперників. Центр поля був повністю виграний, а різниця у фізичній підготовці сама по собі відразу кидалася в очі. Тому і шансів у Тернополя щось змінити на полі фактично не було. Фінальний свисток арбітра зустрічі продовжив без виграшну серію тернопільського клубу до десяти поспіль матчів. Проте, якщо команда планує не програти боротьбу за прописку у першій лізі - переривати її вже прийдеться у наступному турі, коли в очному протистоянні зійдуться аутсайдери першості – „Прикарпаття” та „Нива”. У значній мірі – саме цей поєдинок повинен дати відповідь на те запитання, хто ж більше заслуговує ще на рік затриматись у першому ешелоні. Те, що івано-франківський клуб віднесеться до даного матчу зі всією серйозністю можне зробити висновок по тому, що у „Севастополь” відправився не основний склад команди, а один із тренерів „Прикарпаття” прибув у Тернопіль переглянути гру майбутнього суперника...

Роботу над помилками обох команд зможемо побачити вже у наступному матчі. Який, крім основної інтриги, нестиме принциповість західноукраїнського „дербі”..

Роман Мороз, спеціально для UA-Футбол
Дата: 17.04.2010
Коментарі
Відео голу і нереалізованого пенальті http://www.youtub...QKh8NZDGa8 http://www.youtub...U_EjxA50k4

Гол ніфіга не видно, а от пеналь гарно зняв, "наїзд" зробив.

І ще хто читав статтю Садовського у газеті "Тернопільські оголошення", яку роздавали з білетами "про громадську організацію і часткове фінансування вболівальниками клубу". Ідея ніби непогана але моя думка така: команді потрібний серйозний інвестор а розвивати ГО треба паралельно я наприклад дам 30 грн в місяць членського внеску і ще 180 грн в рік на атрибутику-не проблема. Але розраховувати що тих 2-3 тис. болільників що ходять на матчі не варто, в основному це молодь(студенти, школярі) доходів вони не мають. Мій висновок один зараз за рахунок ГО команду не піднімеш, а так на майбутнє можливо

Так, на ці гроші в першій лізі не пограєш. Хіба на чемпіонат області...

Чесно кажучи враження від сьогоднішньої гри у мене гнітюче, за рахунок чого ми збираємося в середу здолати фраників -незнаю, атака поний НОЛЬ, ще й Єжижанський отриммав серйозну травму, надіятися можна лише на чудо

Ну, по-перше - команда грає так, як їй дозволяю суперник. А "Прикарпаття" - це не Динамо-2 із повних складом юних і не дуже талантів...
Я скажу одне - в порівнянні із матчем проти "Енергетика" - "Нива" виглядала краще, особливо різнився другий тайм. Проти бурштинців команда "вмерла", а зараз - боролася.
Павлову нема що втрачати, бо в нього і так нічого немає. Тому він зробить все для того щоб команда дала результат. І працює зараз команда серйозно...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29