Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" - "Динамо-2". Наші оцінки

"Нива" - "Динамо-2". Наші оцінки

nullПобувавши на стадіоні, отримавши масу вражень, яких запам’ятаю надовго, я вирішив по старій, добрій традиції українського футболу оцінити кожного із гравців "Ниви" за їхніми діями на полі. Отже, система оцінювання буде 12-бальна, нехай гравці відчують себе на декілька хвилин школярами за партою. 

Ільющенков – 10. Один із найкращих на полі. Спокійний, врівноважений. Непогані передачі на своїх гравців під час ударів від воріт. Відмінно справився із пенальті від Сергія Рибалки. Якби ж не той клятий штрафний…
Слука – 7. На полі був мало помітний, але - така вже робота в захисників. Загалом свій правий фланг закрив вроді непогано…
Лівіцький – 10. Лівіцького, я думаю, вже можна називати "ветераном" сьогоднішнього складу "Ниви". В матчі проти "Динамо-2" – діяв впевнено, і досить спокійно. Безліч разів його ноги або голова опинялися на шляху м’яча. Керував діями захисту, як справжній капітан. Після гри був традиційно невдоволений.
Петрик – 7,5. Зіграв центр-бека в парі із Лівіцьким. Лівіцький запам’ятався значно більше, але, загалом – дії в захисті були непоганими, тому, значить, і претензій особливих до Петрика не має бути.
Бінкін – 6. Новачок, із ДЮСШ донецького Металурга. На жаль – динамівці саме через його край постійно і тиснули на наші ворота, в першу чергу використовуючи перевагу в фізичних кондиціях. Тому Бінкін і "привіз" команді штрафний удар (в результаті гол Рибалки на 44-й хвилині), а також ще й пенальті. Думаю, у Дмитра серйозно відлягло від серця, коли Ільющенков "потягнув" другу спробу Рибалки… Одне слово – новачок.
Мельник – 8. Знаєте, Роман виглядав досить солідно на полі, як на людину, яка недавно покинула ДЮСШ. Декілька хороших передач, хороший початок атак, помітно, що хлопець креативний. Чимало підкатів при відборі м’яча.
Кормило – без оцінки. Тарас вийшов на поле всього за 20 із лишнім хвилин до закінчення матчу. Запам’ятатися чимось не встиг, та і гра не дуже дозволяла... 
Єжижанський – без оцінки. Провів на полі теж зовсім мало (на 20-й хвилині отримав ушкодження), було помітно велике бажання себе проявити. Вболівальники проводили Олександра гучними оплесками. За першими висновками - ушкодження наче не дуже важке, та у матчі проти "Прикарпаття" він, швидше всього, не зіграє... 
Мищишин – 6. Замінив травмованого Єжижанського, та все-таки не зміг чимось себе виокремити
Вонс – 8. У грі з "Енергетиком" – був ключовим! З киянами – настільки яскраво себе не показав. Хоча у другому таймі немало разів вдало грав на перехопленні – але були проблеми із розвитком атаки…
Майдан – 7. Надто часто опинявся в положенні поза грою. Завжди був у центрі поля, але м’яч до нього доходив рідко, та ще й ці постійні "офсайди"...
Беркита – 9. Хочеться подякувати йому за те, що він не покинув команду в такий складний період, адже центр поля без нього був би якимось "осиротівшим". Старався, відбирав, віддавав, боровся, навіть поліз у невелику "міні-бійку" із київським центр-беком Родіною, котрий вів себе надто вже розкуто. Ну от Юра йому і пояснював де його місце… Запам’яталося комбінація Вонс-Беркита-Сокіл, вивели на більш-менш ударну позицію останнього, але той не зміг підлаштуватися належним чином під удар – втративши момент…
Грінченко – 5. "Не попав у гру". Чомусь помилявся і в захисті і в нападі. Павлов це теж помітив, і у другому таймі провів заміну.
Сокіл – 8. "Запоров" головний і єдиний, мабуть, момент "Ниви" у другому таймі – очевидно бити лівою "зльоту" йому незручно. Закривав правий фланг, підключався до атак, намагався обігрувати динамівців "один-в-один". І навіть вдавалося. Шкода, але часто не дочікувався передачі, будучи в хорошій позиції.

P.S. Оцінки, звісно, суб’єктивні, тому якщо що – звиняйте. Може чого і недогледіли, може кого і переоцінили. Будемо старатися "рости" :)

INGLATER (із корекціями Faino), www.fcnyva.at.ua
Дата: 18.04.2010
Коментарі
І ще. Після наступного матчу бажаю, щоб ти нашим форвардам поставив по 12, а голкіперу "без оцінки" (жодного разу не вступав в гру). :)

А ти що хотів...
Єжижанський грав 20 хвилин, за цей час нічого не сталося. Оцінювати немає що
Так само, як Тарас Кормило. Надто мало часу щоб себе проявити

Ти не поняв
Він хоче щоб наступний матч наша Нива провела в атаках, а не в захисті... Читай уважніше...

Я і не говорив, що Ільющенков провалив матч. 6 балів я би йому поставив. Та й решті би по 2 бали познімав, а то оцінки вищі, ніж в Ліонеля Мессі. Просто особисто в мене в першому таймі складалася думка, що варто лише динамівцям попасти в ствір воріт і буде гол. Так і сталося, поки вони промахувалися, то було все добре. А коли потрапили в ствір, то нікого там не виявилося. В другому таймі наш голкіпер зіграв більш надійно.

Так. оцінки трохи високі. Ну але ти врахуй - це по 12-бальній... ВЗагалі - то Інглатер виставляв, він у нас максималіст, "радовать - так радовать" :)
В принципі всім можна зняти по 1-2 бали - особливо якщо врахувати шо матч продули...

Тобто по 12-бальній схемі - 10 - це "чотири з плюсом" виходить.. Це не "5", якщо старими оцінками)).

10-12 балів - 5 колись
7-9 балів - 4 колись
3-6 балів - 3 колись

Значить, 10 - це 5 з мінусом


Тоді я думаю це забагато. Треба 9 ставити було максимум... Кіперу і Лівіцькому...

Думаю ви обидва не праві. Ільющенков відстояв нормально, пеналь виручив, але і помилки були. В тому числі на виходах, в тому числі - фіксував мяч з другої спроби переважно... Інша річ що і Вірковський не кращий на мою думку.
А перспективна молодь - а звідки їй взятися... на все треба умови... он, в Динамо-2 кажуть Шевчук якийсь із Тернополя грає... от наша молодь.

На рахунок Ільющенкова повністю з тобоб не згідний. Якби не він - матч би закінчився з таким рахунком як з Арсеналом..

По голкіперу готовий поспорити. Шо не удар по воротах, то майже гол. Виручав тільки брак майстерності київських "звьйозд". Решту гравців я ще не вивчив. І думаю, що й не потрібно. Скоріш за все восени склад знову на 99% поміняється, як завжди. І куди в нас кожен рік зникає перспективна молодь?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29