Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Нива - Динамо-2. Післяматчева прес-конференція
Нива - Динамо-2. Післяматчева прес-конференція

Нива - Динамо-2. Післяматчева прес-конференція

Геннадій  Литовченко, старший  тренер «Динамо-2»:
— Після матчу з ПФК «Севастополь», в якому наша команда перемогла, хлопці відчули впевненість у власних силах, що й передалося в звітному матчі. Футболісти нашої команди мали перевагу, однак не реалізували величезну кількість моментів. До штрафного майданчика «Ниви» грали добре, а далі … Це й зрозуміло, в команді молоді хлопці, які набираються досвіду в першій лізі.
— Як може охарактеризувати гру сьогоднішнього суперника?
— Молода команда, яка знаходиться внизу турнірної таблиці звідки завжди важко вибиратися. В психологічному плані господарям було набагато важче, ніж нам, це й відобразилося на характері гри. Хоча можу відзначити, що команда зіграла організовано і намагалася досягнути прийнятого результату.
— Оцініть гру вихованця тернопільської футбольної школи нападника «Динамо-2» Cергія Шевчука?
— Здібний форвард з хорошою швидкістю, але в нього шкутильгає реалізація. В нього в кожному матчі є по кілька гольових моментів, які він не може реалізувати. Тренери намагаються направити його в потрібне русло, і сподіваюся, що якщо він працюватиме в потрібному напрямку, то виросте в здібного футболіста.


Едуард Павлов, головний тренер «Ниви»:
— Хлопці старалися. Те вміння і бажання, яке в них було на сьогоднішній день – вони показали. Не вистачає футболістам «Ниви» майстерності, адже з тих напівмоментів, які в нас все таки були, потрібно було більше витискати. Натомість їх ми не використали. Водночас, прикрий для нас був штрафний з якого гості нам власне і забили гол, що вирішив долю матчу. Хоча, по правді кажучи, були в нашій обороні і ще багато провалів, після яких могли отримати і не один забитий гол. Нам не вистачає майстерності, а ще, ми тактично в атаці граємо не грамотно, до того ж команда фізично не готова до відповідальних матчів У підсумку, так сталося, що не зважаючи на те, що ми грали вдома і апріорі повинні були атакувати, натомість відсиджувалися в обороні. Футболісти бояться атакувати, бояться бігти вперед, бо на підсвідомому рівні думають, що не зможуть вчасно повернутися в оборону. А два тайми обороняти і не пропустити гола дуже важко.
— Можливо футболісти «Ниви» в сьогоднішньому матчі боялися самого імені суперника – «Динамо»?
— Цей фактор теж треба врахувати, а тому нині тренерському штабу потрібно працювати над психологією футболістів.
— Чи варто очікувати в складі тернопільської команди ще нових футболістів і якщо так, то які ланки потребують підсилення?
— В нападі не можемо зачепитися за м'яча. В команді немає гострого форварда. Загалом селекційний процес нині актуальний, однак, виходячи з тих умов, які може запропонувати ФК «Нива», дуже проблематично заманити сюди футболіста.
— Наскільки серйозною є травма основного форварда команди Олександра Єжижанського?
— Він травмував коліно. Сашко потрапив у епізод, коли йому в коліно з обох боків потрапили два супротивники. До того ж він за кілька хвилин до цього шкутильгав, отримавши раніше удар по ногах. Натомість, можу запевнити вболівальників «Ниви», що нічого страшного з Олександром немає, через певний час, він буде знову готовий приступити до тренувань та ігор. 
— Яким Вам видається наступний матч з основним конкурентом за місце в перші лізі – івано-франківським «Прикарпаттям», адже відомо, що вони готуються саме на матч з «Нивою», бо поїхали на гру в Севастополь напіврезервним складом?
— Це однозначно буде матч за 6 очок. В ньому потрібно брати очки, адже це наш безпосередній конкурент. Хоча нині не можу нічого сказати про команду з Івано-Франківська, яку ще жодного разу в цьому сезоні не бачив у грі. Ми будемо готуватися до цього матчу, максимально ефективно використовуючи той час, який у нас буде. Функціонально трохи підтягнемося, але я не думаю, що факт буде визначальним. В Івано-Франківську ми зможемо прийнятно зіграти виключно за рахунок організації гри, а не за рахунок фізичних кондицій. Останні за три дні не вдасться поставити, адже «фізику» потрібно було закладати в зимовий період, чого не робили, очевидно, мої попередники.

— Цей матч все не вирішить, однак багато, що після нього стане зрозуміло, адже «Прикарпаття» – це команда, яка найближче до нас в турнірній таблиці. Водночас, теоретично і ФК «Харків», за сприятливих умов теж може залишитися в першій лізі. Отож, в великій мірі розподіл місць внизу турнірної таблиці буде ще й залежати і від наступних матчів, а їх залишилося ще чимало і в них ми намагатимемося теж набирати очки.…
Інформація надана прес-службою ФК "Нива" (Тернопіль)
Дата: 18.04.2010
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29