Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" на останніх хвилинах втрачає нічию у Стрию... (+відео)

"Нива" на останніх хвилинах втрачає нічию у Стрию... (+відео)

"Нива" все-таки не змогла справитися із фінальним штурмом "Скали" та на 89-й хвилині пропустила гол, автором якого став Зайченко. 
Заявлені на матч гравці Ниви: Козенко (воротар), Рудий, Костюченко, Музика, Башлай, Нечипорук, Коваленко, Онисько, Сокол, Галенко, Ільїн, Чоларія, Гребенюк, Цимбалістий, Грінченко, Піцик, Шишкін, Скакун.
Голи: Дністрян, 3; Онисько, 28; Басараб, 34; Ільїн, 42 (АГ); Онисько, 46; Сокол, 48; Зайченко, 89.
Пропонуємо Вам огляд гри від журналістів sports.te.ua
Відео матчу тут.


7 голів побачила сьогодні публіка стрийського стадіону "Сокіл" під час матчу 10-го туру другої ліги між Скалою та тернопільською Нивою. Господарі вирвали перемогу на останніх хвилинах гри.

Для Ниви матч проти сусідів у турнірній таблиці став справжнім випробуванням на міцність. Відверто кажучи, очікування від гри були набагато песимістичніші, ніж результат. Сьогодні команда проявила справжній характер та продемонструвала більш-менш злагоджену гру. Можливо, на грі команди позначилися тренування від Ігоря Яворського, який готував команду до стрийського матчу. Поки ж Ігор Петрович допомагає Ниві "на громадських засадах". До підписання офіційного контракту поки діло не доходить і, можливо, не дойде.

Втім, розпочалося все для тернополян не надто вдало. Вже на другій хвилині Дениса Козенка засмутив точним ударом головою півзахисник стрияян – Віталій Дністрян. Здавалося, що цей гол стане початком розгрому Ниви. Але наші гравці довели протилежне. Господарі мали ще кілька нагод щоб відзначитися. У одному із епізодів м’яч влучив у стійку воріт Ниви. Загалом гра проходила переважно на підступах до штрафного майданчика Ниви. У перші 20 хвилин нашій команді не вдавалося створити чогось путнього біля воріт суперників. Втім, ближче до середини першого тайму Нива поступово почала набирати обороти – моменти стали з'являтися і біля воріт Скали. Небезпечно пробивав Олександр Нечипорук, але його удар пройшов мимо воріт.

На 30-ій хвилині матчу нашим землякам вдалося забити. 33-річний Павло Онисько згадав часи виступів у київській Оболоні і метрів із 30-ти вистрілив по воротах суперників – голкіпер був безсилим.

Скала отримавши ляпаса від наших футболістів пожвавилася. І вже за п’ять хвилин після пропущеного голу, забила у відповідь. Гол вийшов практично ідентичним із тим, який забив Онисько. Капітан Скали Михайло Басараб наважився на удар із-за меж штрафного майданчика і не схибив – 2:1.

Надалі команди почали обмінюватися атаками і Нива знову умудрилася пропустити. Гравець тернопільського клубу Сергій Ільїн після прострілу гравця Скали справа, зрізав круглого у власні ворота і встановив рахунок на табло 3:1. До завершення гри Нива спробувала кілька разів небезпечно пробити із дальніх дистанцій, але марно.

Надзвичайно яскраво розпочався тайм другий. Тільки-но на стадіоні з'явилися кілька тернопільських вболівальників, як Нива нагородила їх двома поспіль забитими голами. Спершу Онисько зробив дубль, а вже за хвилину зрівняв рахунок точний удар Ярослава Сокола – 3:3. Такого перебігу подій на стадіоні Сокіл не очікував ніхто.

Надалі гра проходила на зустрічних курсах. Шанси забити мали ті та інші. Втім, доля посміхнулася стриянам. 17-річний нападник Скали Микита Зайченко на 89-ій хвилині відправив Ниву у нокаут. Як не старалися тернополяни виправити ситуацію, але нічого не вийшло – 4:3 на користь господарів. Скала таким чином здобула свою першу перемогу над Нивою за всю історію.

Претензії до нашої команди, звісно, є. Але старалися наші хлопці як могли – в цьому їм дорікнути не можна. Що ж, будемо чекати на наступні матчі Ниви та сподіватися на нові яскраві перемоги, а вони будуть точно!!!
Faino: Оптимізму автора варто позаздрити. Стільки радості в останньому абзаці - і це після поразки... До того ж матч, програний Скалі, чомусь названо "випробуванням на міцність". Враження наче ми грали проти дубля Барселони.
А ще цікаво чому "кілька тернопільських вболівальників" з'явилися на стадіоні лише по перерві? Втім, це вже не важливо. Важливо те що ми знову програли, а 4-3 чи 4-2 - яка кому різниця...
Дата: 25.09.2011
Коментарі
Помилки в захисті обох команд претендують на аматорський рівень. Щось із цим треба робити...

Валентин Хоптян: "Ми запропонували головним тренером Ігоря Яворського, заступником - Михайла Дунця" http://karacool.com.ua/index.php/20110926197/Valentin-Xoptyan.html

Пічаль...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29