Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Нива - СКА 1:0. "Ми обіграємо їх навіть без світла!" (с) :) (+звіт! +відео!)
Нива - СКА 1:0.

Нива - СКА 1:0. "Ми обіграємо їх навіть без світла!" (с) :) (+звіт! +відео!)

Пам'ятаєте знамените інтерв'ю Олега Гусєва після виграного матчу проти БАТЕ, коли він сказав: "мы ее обыграем в снегу, пустыне, на пляже и где угодно"? А от "Ниві" довелося сьогодні здобувати перемогу... в сутінках! Через проблеми із енергопостачанням дві з чотирьох освітлювальних мачт перестали працювати на 80-ій хвилині. І щастя, що арбітр прийняв рішення догравати поєдинок - а можна ж було б нарватися на санкції. Втім, нивівці і в легких сутінках зуміли довести гру до переможного фіналу!
"Нива" (старт): Новак, Данищук, Лівіцький, Лазорик, Яневич, Гребинський, Маткевич, Антонюк, Кушка, Кабанов
Запас: Мазур, Рябцев, Османов, Януш, Лакуста, Шляховий, Листопад
"СКА" (старт): Череднюк, Гусак, Кравчук, Жевлаков, Циня, Додік, Леонов, Гуляєв, Таркановський, Попов, Шульгін
Запас: Ковальов, Павлик, Тропанець
Арбітри: Вадим Запрутняк (Ужгород), Асистенти: Яна Сащина (Ужгород), Роман Соботюк (Житомир). 4-й арбітр: Андрій Ющишин (Тернопіль)
Короткий відео-огляд від ТВ4 - тут
Огляд небезпечних моментів та гол - тут

Тернопільська Нива у 16-му турі Другої ліги з мінімальним рахунком (1:0) переграла одеський СКА. Єдиний гол на початку другого тайму забив Тарас Кабанов.

Останні матчі у чемпіонаті Нива провела не надто вдало: домашня нічия з Десною та поразка (0:2) на виїзді южненському Реал Фарму. Тому перемога над СКА підопічним Яворського була вкрай необхідна — іншого результату вболівальники б не пробачили. Тим паче, що одесити приїхали до Тернополя без ключового форварда, а також демонстрували невдалі результати у останніх поєдинках.

Як і очікувалося, до складу Ниви повернувся Ігор Гребінський, який у Южному був дискваліфікований. А також оговтався від хвороби Віктор Яневич. Він теж з'явився в основі. Але через травму не зміг вийти на поле Ігор Швець. Півзахисник отримав пошкодження ще у матчі з Десною і йому наклали гіпс.

Одеський СКА повністю підтвердив статус аутсайдера поєдинку. Підопічні Ігоря Негари за всі 90 хвилин створили лічені моменти, які навіть не претендували на звання гольового. Хоча кілька разів гості таки проходили небезгрішну оборону Ниви. А щодо тернополян, то вони створили масу моментів, але знову підвела реалізація.

На старті матчу два хороші моменти змарнували Гребінський та Антонюк: їхні удари зі зручних позицій пройшли вище воріт. Згодом ініціативу на себе взяли нападники Ниви — Тарас Кабанов та Сергій Кушка. Перший не зумів впритул пробити воротаря, влучивши прямо у нього. А другому забракло майстерності переграти голкіпера сам-на-сам. Кінцівку першого тайму Нива провела на половині поля суперника, але круглий до свистка на перерву у воротах СКА не побував.

Не збавили обороти господарі поля і по перерві. Одразу ж убивчий момент не використав Сергій Кушка. Опинившись перед порожніми воротами форвард Ниви банально не влучив по м'ячу. Реноме нападників тернопільської команди врятував згодом Тарас Кабанов, який розстріляв Андрія Череднюка з кількох метрів (1:0).

Незабаром після взяття воріт із середньої відстані стріляв Войтович, але м’яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки одеситів. У другому таймі гості ще більше підсіли і грали виключно на відбій. Єдиний момент армійці втратили у середині тайму, коли гравець, опинившись у вигідному становищі, не зумів віддати точну передачу на партнера.

Під завісу гри втомилася і Нива. Ігор Яворський спробував освіжити гру замінами. На полі з'явилися Януш, Лакуста та Листопад. Але до кінця матчу загострень поблизу воріт суперника було обмаль. За 10 хвилин до фінального свистка гру ледь не зірвало освітлення на тернопільському стадіоні. Попри те, що дві освітлювальні вежі вимкнулись, рефері прийняв рішення гру таки дограти.

Мінімальна, але все ж перемога дозволила Ниві укріпити свої позиції. Команда і надалі перебуває на 6-му місці. Відставання від другого місця, на якому розташувалася Скала, тепер складає лише два очки.

Звіт - http://galsports.com
Дата: 17.10.2012
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29