Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" вдома громить хмельницьке "Динамо"! (ОНОВЛЕНО)

"Нива" вдома громить хмельницьке "Динамо"! (ОНОВЛЕНО)

Доволі таки несподівано, зате впевнено,  тернопільська "Нива" розгромила на своєму полі хмельницьке "Динамо" із рахунком 4:0! 
НИВА (старт): 32 Козенко, 5 Рудий,  3 Костюченко,  14 Музика,  2 Башлай,  18 Цимбалістий, 8 Коваленко, 13 Онисько, 11 Сокол, 9 Галенко, 17 Войтович
ДИНАМО (старт): 76 Рябой, 3 Пєвнєв, 14 Місюра, 4 Яремчук, 8 Осокін, 5 Лемішевський, 10 Солонинко, 9 Дяченко, 17 Данченко, 8 Донгаузер, 19 Рубльов
Голи:  Галенко, 41; Сокол 43; Коваленко, 56; Войтович, 88 (пен).

Також Ви можете ознайомитися із стенограмою матчу ТУТ.

І таке теж трапляється у футболі. Не сказати б, що "Нива" просто розірвала хмельничан – але дуже вчасно забила голи. Так, господарі створювали тиск на ворота "Динамо" (якось незвично писати про якесь інше "Динамо" окрім столичного, даремно команда із Хмельницького змінила назву "Поділля", як на мою думку) в стартові хвилини, і атаки завершувалися ударами і із середньої, і з дальньої дистанції – але удари переважно були неточні, або ж навпаки – летіли точнісінько в руки динамівському кіперу. Скажімо – Онисько міг відкривати рахунок на другій хвилині – бив-то метрів із одинадцяти! Але влучив точно в воротаря, котрий значно менший за площу воріт…

В середині першого тайму гості якось поосвоїлися, гру підрівняли, і навіть на якийсь період заволоділи певною територіальною та ігровою перевагою – декілька ударів із дальніх дистанцій були неточними, а потім було і кілька вже досить наближених до цілі. А ще – на мою думку, в "Динамо" варто відзначити хороші індивідуальні дії Данченка та Солонинка. Данченко, скажімо, моментами показував просто якусь "європейську" техніку поводження із м'ячем, і на 32-ій хвилині в нашій штрафній "оббіг" усіх, а потім раптом відпустив м’яча. Це було ще при рахунку 0-0… В цей момент на трибунах стадіону було не надто спокійно. Гра, повторюся, потроху перейшла під контроль гостей – і тут якраз слово взяв Ярослав Галенко, котрий показав, як то кажуть - для чого футболістам голова. Використав, так би мовити, певну перевагу в зрості (Галенко хлопець високий). Після подачі з правого флангу і удару нашої "дев’ятки" – м’яч по хитрій траєкторії стукнув в стійку, відскочив в поле, але ВІД ГАЗОНУ "ВКРУТИВСЯ" в ворота! Цікаво, Галенко перед цією атакою не говорив партнерам щось типу: "А зараз я покажу вам справжню футбольну магію…"?! :):):)

Гол сильно засмутив гостей. Настільки, що за 2 хвилини вони в центрі поля "повелися" на пропускання м’яча форвардом "Ниви" на свого партнера – і втратили із зору якраз того, на кого "пропускали" - Сокола. Сокол орлом рвонув до штрафної суперника (і це в гордій самотності, від центрального кола!), догнати його ніхто не встигав, він навіть, здається, поглянув на арбітра на лінії – чи не було офсайду. Арбітр прапорця не підняв, Сокол не став зближуватися із кіпером і пробив з середньої дистанції – 2-0, витягуйте!
Перерва пройшла святково :)

На початку другого тайму Онисько знову (як і на початку першого) не влучив добре по м’ячу із вбивчої позиції. Щось із цим треба робити… Тим паче що за хвилину – на своєму правому фланзі півзахисник хмельничан Данченко знову видав щось таке не із друголігового футболу – прийняв, звільнився, і розкішно, по дузі, прострілив в штрафну – там форвард "Динамо" був один на один проти нашого Козенка, але кіпер виручив. Правда, суддя на лінії все-таки зафіксував офсайд, та тим не менше, трохи стало тривожно. І тут знову тернополяни дуже вчасно пред’явили найвагоміший аргумент – гол! Подача із правого флангу – удар Коваленка – 3:0, і стало зовсім спокійно.

Ну, не без того, щоб хмельничани не намагалися відквитати хоча б один м’яч (зі штрафних непогано пробивали, зокрема), а "Нива", у свою чергу, час від часу пробувала забити четвертий, хоча і не надто наполягала. Тренерський тандем Біскуп-Стронцицький навіть випустив на поле єдиного корінного тернополянина в теперішньому складі – Віталія Скакуна. Мабуть все б так і закінчилося, та на останніх хвилинах основного часу гості заробили зовсім не обов’язковий пенальті. Фол був проти Коваленко, але без перегляду відео не скажу, наскільки він "тягнув" на одинадцятиметровий. Як би там не було – Войтович пробив дуже чітко, і шансів у кіпера динамівців не було жодних. 4:0, це розгром, та мабуть не можна сказати що "Динамо" безнадійно погано зіграло. Так само як не можна запевнити, що в "Ниви" все "у шоколаді", і далі очки нам будуть сипатися як із рога достатку. Є свої проблеми в грі, захисники іноді дозволяли кільком технічним гравцям суперника (таких візуально спостерігалося двоє…) обігрувати себе один-в-один, що в зустрічі із сильнішим клубом може закінчитися пропущеними м’ячами. Чомусь в середині тайму наша команда "зупинилася", і невідомо як б воно все було, якби не дуже вчасні голи Галенка та Сокола, котрі фактично вирішили долю поєдинку. Після матчу на трибунах хоч і не дуже голосно і ритмічно – але скандували "МО-ЛОД-ЦІ!" – і мабуть правильно скандували, та все ж – будемо вважати це авансом. Враховуючи те, що в команди зараз все в порядку із матеріальною стороною справи (принаймні, так кажуть) – то будемо сподіватися на те, що гравці повністю зосередяться на тренувальному процесі, і дадуть нарешті файному місту Тернопіль того футболу, якого в нашому місті вже так давно не спостерігалося…

P.S. На матчі був присутній голова ОДА Валентин Хоптян. А в нашому випадку – поки його увага звернута на "Ниву" – доти ми маємо "Ниву", а не її тінь… Я не перебільшив, ні?
P.P.S. Сайт www.fcnyva.at.ua щиро дякує за сприяння в організації текстової он-лайн трансляції (зокрема – надання робочого місця в прес-ложі стадіону) Роману Морозу та Віталію Поповичу. Вчорашніх майже п’ять сотень хостів на нашому ресурсі – це завдяки Вам :)

Спеціально для www.fcnyva.at.ua - Faino. Вболівайте за футбол!
Дата: 17.09.2011
Коментарі
Faino класний он-лайн і звіт матчу Так тримати champion22

Дякую. Буду намагатися. Не завжди попадаю на матчі...

То шо там Яворич? Буде тренувати чи як?

МО-ЛОД-ЦІ! champion22

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29