Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Олександрія" переграє "Ниву" (ОНОВЛЕНО)

"Олександрія" переграє "Ниву" (ОНОВЛЕНО)

null"Нива" 0-2 "Олександрія"

Голи: Сидоренко, 80;  Мельник, 90

"Нива": Вірковський, Гринченко, Лівіцький, Петрик, Мельник (Дуда, 71), Вонс (Мищишин, 84), Беркита, Майдан (Ключик, 86), Городецький, Сокіл (Задойко, 46), Федосенко (Вербний, 46) 

ПФК "Олександрія": Паньків, Чередниченко, Казанюк (Локтіонов, 46), Зейналов (Іващенко, 76), Кременчуцький, Запорожан, Шупік (Нікітін, 90), Колесник (Сухоцький, 88), Ксьонз (Мельник, 82), Сидоренко, Кочура 

Пропонуємо Вашій увазі огляд матчу із сайту "Олександрії"...

Напрочуд цікаво і дуже гостро розпочався матч у Тернополі. Уже на 1-й хв. Руслан Зейналов потужно пробив, але м’яч поцілив в поперечину. Через дві хвилини уже на 4-й хв. знову міг відзначитися наш нападник Шупік, пробиваючи в стійку воріт суперника. Активні дії Євгена можна пояснити тим, що Євген вийшов на поле з подвійною силою, бо у матчі з «Севастополем» відпочивав через перебір жовтих карток. Його удар з 4-х метрів потряс стійку воріт Вірковського. Колеги з Тернополя висловили слушну думку, що перші 10 хвилин матчу були шквалом атак і навалів на ворота «Ниви», і лише щастя врятувало господарів від двох голів. Вісім гострих моментів нарахували ми за цей короткий проміжок часу. Найбільше завантажував своїх нападників точними, небезпечними передачами А. Запорожан. 
  Олександрійці домінували на полі протягом першого тайму. Здавалось, що вже все зроблено – вихід на вигідні позиції, але завершальні удари приходилися мимо воріт «Ниви». Під кінець першого тайму стало зрозумілим , що команда В.Шарана по перерві зробить правильні висновки, щоб переламати ситуацію на свій бік – добитися перемоги. 

  І ця ситуація почала реалізуватися з виходом на поле в другому таймі Р.Локітонова. Швидкісний Роман шматував захисні редути тернопільчан. За ним невідступно «паслися» відразу два захисники. З 60 –ї хвилини «Нива» до кінця матчу майже не виходила зі своєї половини поля. На 67-й хв. у штрафній господарів один із наших нападників головою забив таки гол, але арбітр з Харкова відмінив його, вгледівши положення поза грою. Чи не досить часто арбітри в кінці Першості помиляються? За останні 10 хвилин тернопільчани напрацювали на два гірчичники, бо не встигали за швидкими діями наших нападників. На 70-й хв. лівий фланг «Ниви» провалюється і Ксьонз робить прекрасну флангову передачу, яку, правда, не було кому з наших гравців замкнути. На 71- й хв. до атаки підключився кращий бомбардир олександрійців нинішньої першості Ігор Чередніченко. Після подачі кутового він потужно пробив у притаманному йому стилі, але господарям поталанило – м’яч вкотре влучив у поперечину. Запам’ятайте – це втретє ворота рятують «Ниву» від трьох забитих голів. 

  Після 70-ї хв. господарі повністю «стали» в глуху оборону, а наші футболісти з кожною хвилиною нагнітали ситуацію на полі, яка повинна була дати бажаний результат. Саме на 79-й хв. за затримку нашого нападника арбітр вказує на пенальті. Його чітко реалізував К.Сидоренко. 

  На 82-й хв. В.Шаран, можливо, врахувавши потенціал молодого швидкісного нападника І.Мельника, який може утекти від захисників, виводить останнього на поле. І тренер не помилився з цією заміною. Ігор на 90-й хв. досить вдало використав чудовий пас. З дальньої відстані досить потужно приклався до шкіряного, який низом з великою швидкістю влетів у ворота Вірковського – 0:2 – олександрійці перемогли! За кілька хвилин до закінчення матчу В.Шаран тренер зробив технічні заміни. Бажана і така вельми потрібна перемога над тернистою «Нивою». Таки зуміли наші земляки «засіяти» «Ниву», як годиться. 

  І на останок, усе ж нашій команді варто було б уважніше використовувати гольові моменти біля воріт суперників. Агресивність наша сягає перших 10-15 хвилин, а потім нічого не можемо вдіяти, щоб забити швидкий гол. Перегляд матчу з «Нивою» особливо полоскотав нерви тих, хто переглядав його в режимі он-лайн. 

  Але приємно відмітити, намагаючись бути принципово об’єктивним, слід відмітити, що в останніх чотирьох турах нашій команді притаманна особлива амбітність, динамічність, стабільність на перемоги ( чотири тури з перемогами, - авт.). І це за два тижні! Від Криму («Кримтеплиці» ) до Карпат (ФК «Львів», «Нива») наші гравці проїхали Україною майже 5 тисяч кілометрів. Витримали фізичні навантаження, а головне психологічно вистояли. З перемогою ! Вперед до нових перемог! 

Іван Мельник, ПФК "Олександрія"

Дата: 25.04.2010
Коментарі
Хе, в даній ситуації для Ниви головне не сама гра, а результат....там шо не бігають то третє, головне, якщо програвати, то мінімально.

інглатер і всі адміни будь ласка зробіть опитування:,,який матч вам сподобався саме більше:проти енергетиків,динамо і ПФК....

bestFan
Проти енергетиків в нас пройшли 2 дураки і всьо....а батерейки нас давили але не додавили........
а проти динамо то взагалі.........про які моменти ти пишеш....таке враження шо ми були на зовсім інших матчах!!!проти динамо був шось 1 чи 2 удари (але це не удар а поштовх мяча) ніодної нормальної атаки!!!проти ПФК в нас виникали небезпечні вирпди в 1 таймі в 2 таймі грали в захисти(було видно шо старалися і хотіли цієї нічії) прогрес відчувається щоматчу!!!
а Коля був після перепою(після кожного вільного удару попивав водички)

я бачив цю гру але з бестфаном повністю згідний....ну не було там гри....

стояти в захисті і надіятись що ПФК не попаде по воротах або по них(захисниках) це не нормальна гра, нормальна гра була перших 20 хвилин )))

bestFan
ти хоч ходиш на матчі НИВИ???!!!!
якби ти бачив цю гру ти б таке не писав(нормально грали проти такої команди як ПФК)
попередні матчі були набагато гірші!!!!!!!!

На матчі я ходжу, і матчі з Динамо-2 чи батарейками були набагато цікавіші...було більше моментів, більше рвались до воріт...а вчора ніби стадо випустили на поле...вони по полі не бігали, а ходили...

Ой, вибачте, попутав..
Харків попав 1-2
ПФЛ дурновате блін... Писало, що Харків 0-1 виграв

Одне можу сказати... Арбітр виграв... якби не пенальті... то я сумніваюся що був би 2-й гол...

Буду відвертий гра Ниви це п****ц іншого слова не підберу. Таке враження, що хлопці вперше м*яч побачили. Скоростей - 0, гри в пас - 0. В мене склалось враження, що тільки один Вірковський грав, а всі інші так для масовки бігали...Звичайно що обідно програвати, но попереду ще пару турів, тож чекаєм на покращення ситуації....

Та нормально грали, що ти хочеш
Це хлопці на 2-3 роки старші за тебе, які грають ЗАДУРНО, розуміючи цінність кожного матчу стараються
А Олександрія взагалі поставила за мету вихід в Вишку. Так що, ми непогано трималися. Треба брати очки в Овідіополі..

Програв 1-2,до останнього місця ще далеко...

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29