Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » «Реал Фарм» - «Нива» 2:0. Магія імені? (+відео! +звіт!)
«Реал Фарм» - «Нива» 2:0. Магія імені? (+відео! +звіт!)

«Реал Фарм» - «Нива» 2:0. Магія імені? (+відео! +звіт!)

А чого Ви хотіли? Це ж все-таки РЕАЛ!..
"Нива" поступилася, і ускладнила своє турнірне становище. Детальний звіт - пізніше...

«Нива» (старт): Новак, Лазорик, Данищук, Лівіцький, Януш, Войтович, Маткевич, Антонюк, Османов, Кабанов, Рябцев.
Запасні: Мазур, Кушка, Листопад, Лисюк, Лакуста, Шляховий, Гринишин.
ГОЛИ: Рудий Віталій 45+1,72 (що це? Так пише сайт ПФЛ!); Сердюченко Денис 66

Відео-огляд матчу - тут.

У 15-му турі Другої ліги тернопільська Нива не зуміла здобути очок у Южному. Місцевий Реал Фарм завдяки дублю Віталія Рудого вдруге у сезоні переграв команду Ігоря Яворського.

Поєдинок носив особливий характер для обох колективів. Вони є претендентами на підвищення у класі, а тому кожен з них отримав шанс відібрати очки у прямого конкурента за Першу лігу. У першому колі Реал Фарм вже перемагав Ниву у Тернополі (0:1), а тому тернополянам хотілося взяти реванш. Не судилося…

Перед грою у Южному головний тренер Ниви був змушений вносити корективи у склад команди, адже із обойми випали одразу троє гравців. Ігор Гребинський перебрав жовтих карток, а Ігор Швець та Віктор Яневич напередодні захворіли. Тож закривати позиції дискваліфікованих та хворих довелося іншим виконавцям. На лаві запасних залишився і кращий бомбардир команди Сергій Кушка, якого на полі замінив Сергій Рябцев.

Погода у день матчу була відверто не футбольна. Командам заважав сильний вітер з дощем. У таких умовах розраховувати на швидкий та комбінаційний футбол не доводилося. Перші по-справжньому гольові моменти у матчі почали виникати у середині першого тайму. Господарі поля двічі потурбували Андрія Новака, але в обох ситуаціях кіпер Ниви врятував свої ворота. Тернополяни відповіли не менш гострим випадом від Тараса Кабанова. Форвард вийшов на побачення з кіпером, але удар пройшов мимо воріт.

Наприкінці тайму відкривати рахунок був зобов’язаний Рябцев та врятував господарів неймовірний сейв голкіпера. А за кілька хвилин Реал Фарм святкував взяття воріт Ниви. М’яч у "роздягальню" забив Віталій Рудий, замкнувши передачу з кутового (1:0).

Зі старту другого тайму наставник Ниви Ігор Яворський випустив на поле третього форварда — Сергія Кушку. Але поповнити свій бомбардирський список нашому гравцю не вдалося. Натомість другий гол у ворота Ниви у середині другого тайму "поклав" Рудий (2:0).Всі старання жовто-зелених відігратися були марними. Гості виглядали зовсім не переконливо. Не допоміг Ниві і вихід четвертого нападника — Олександра Лакусти. Він запам’ятався лише одним напівмоментом.

Не варто говорити про тотальну перевагу Реал Фарму у цьому матчі, але команда з Южного просто реалізувала свої моменти, яких теж було обмаль. Вдруге у сезоні Нива не змогла перемогти фармацевтів, які піднялися на друге місце.

Дата: 14.10.2012
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29