Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Сергій Шестаков: "Побував на зустрічі з президентом Ниви, але, домовитися ми не змогли"
Сергій Шестаков:

Сергій Шестаков: "Побував на зустрічі з президентом Ниви, але, домовитися ми не змогли"

Вчора в інтерв’ю нашому сайту президент ФК Нива Автанділ Мдінарадзе повідомив, що серед втрат його команди може бути й Сергій Шестаков. Молодий хавбек, котрий добре проявив себе у літньо-осінній частині чемпіонату, все ще не знайшов компромісу з клубом стосовно виступів за тернополян навесні. Ми вирішили звернутися до самого Шестакова із проханням прокоментувати ситуацію.

— Сергію, вчора президент ФК Нива сказав, що немає ще визначеності стосовно того, чи продовжиш ти кар’єру у тернопільській команді. А яка твоя позиція з цього приводу?

— Я приїздив у команду, розмовляв з президентом, але ми, на жаль, не прийшли до спільної думки. До цього взимку я уже приїжджав вирішувати це питання, бо нам не платили п’ять місяців зарплату, а інших гравців відпускали в інші клуби. Мене також запрошували — були варіанти, я проходив збори, проте у мене визначеності не було. Статусу вільного агента мені не надавали. Коли я приїхав у Тернопіль у лютому, нікого не було — ніхто мене не зустрів, не прийняв, не було зрозуміло, до кого звертатися. А зараз я побував на зустрічі з президентом Ниви, але, на жаль, домовитися ми не змогли.

Зрозумійте мою ситуацію: команди уже пройшли збори, зіграли по 10 контрольних матчів, вакансії заповнювалися, а я не міг визначитися із своїм майбутнім, бо мені, на відміну від інших гравців, вільного агента не давали. А мені ж також треба думати, де продовжувати кар’єру, а ця ситуація завадила мені працевлаштуватися.

Інші гравці нашої команди звернулися в палату спорів, і я вирішив скористатися їхнім досвідом. П’ять зарплат і чотири преміальних мені не виплатили в Ниві, та ще й влаштуватися в іншу команду я не міг, бо не мав статусу вільного агента.

— І коли чекати рішення щодо тебе?

— Ну, ось цього тижня обіцяють, сьогодні я ще маю їм подзвонити. У них буде засідання, де, зокрема, буде вирішуватися й питання моїх документів.

— Це означає, що ти не розпочнеш у Ниві весняну частину сезону?

— Президент клубу зі мною не зв’язувався, фінансово зі мною не розрахувалися. Тож мені довелося звертатися до палати спорів, щоб отримати статус вільного агента й знайти собі робоче місце в новому клубі.

— Не прикро пропускати чвертьфінал кубка?

— Ще й як прикро!.. Такий шлях ми пройшли, дісталися до учасника Прем’єр-ліги і єврокубків. Звісно, це був матч, якого я довго чекав і мріяв у ньому зіграти.

— До старту весняної частини сезону залишилося всього-нічого. Є клуби, які готові тебе дозаявити?

— Пропозицій упродовж цієї весни у мене було достатньо, але я не міг перейти, бо не мав статусу вільного агента. А все ж не так просто: клубу потрібен гравець, якого на зборах можна награвати й спокійно дозаявити. Тому багато хороших варіантів залишилося в минулому. Але й зараз є клуби, які зацікавлені в моїх послугах. Питання лише в тому, щоб я отримав на руки документи і міг визначатися з моєю кар’єрою, тому чекатиму рішення по моїй справі.

Дата: 25.03.2014 Джерело: Football.UA
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29