Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Севастополь" без проблем переграє "Ниву"

"Севастополь" без проблем переграє "Ниву"

nullnull

"Нива" Тернопіль 0:2 ПФК "Севастополь" (Плєшаков, 12; Шевчук (пен), 53)

Склад "Ниви" - Вірковський, Слука, Біскуп, Скакун (Ключик, 84) Мельник (Городецький, 91), Огаль, Беркита (Мищишин, 80), Єжижанський, Сокіл, Лівіцький, Білик  

Склад "Севастополя" - Сокоренко, Плешаков, Башлай (Ківа, 57), Шевелюхін, Войнаровський, Жабокрицький (Ізвеков, 72), Шевчук, Степанов, Маметов, Ференчак, Піскун (Чуланов, 79)

Матч тернопільської „Ниви” та „Севастополя” став третім для тернополян із програми „випробовування вогнем”. Адже після ігор із „Геліосом” та „Львовом”, кримська команда третя із тих, що реально претендує на підвищення у класі. Стосовно перспектив других на вихід у Прем’єр-лігу – наразі вони у світлі невдач суперників, виглядають надзвичайно реальними. Щоправда у Тернополі команда не продемонструвала нічого надособливого, зігравши рівно так, скільки досттнього для того, щоби досягнути позитивного результату.

Команда Олега Ліщинського прибула в Тернопіль ще напередодні гри, залишвиши собі ще день для прогулянок містом, та більш ретельної підготовки до матчу. Окреме слово варто сказати і про стан газону на Центральному міськомі стадіоні. Незважаючи на численні проблеми, адміністрації все ж вдалось підготувати поле належним чином. Газон як для такої пори відповідав всім стандартам. І ці старання відзначили на післяматчевій прес-конференції обидва головних тренери. 

Тасувати склад після невдачі у Кіровограді Олег Ліщинський не став, все ж таки занадто висока ціна була перемоги була у цьому поєдинку. Доволі несподіваною хіба що була відсутність зі старту височенного захисника клубу Дмитра Гололобова. Традиційно без змін обійшовся і в.о. головного тренера „Ниви”. Все ж – невдачі тернопільського клубу останнім часом спричинені багатьма факторами, і відсутністю належних виконавців також. Тому стартовий склад тернополян повністю повторював 11-ть у Добромилі. Лише за поправкою на позицію голкіпера – дебютанта Мазура замінив більш досвідчений Вірковський. 

Стартові хвилини прогнозовано залишилися за командою гостей. І вже доволі швидко севастопольці забили. Олег Лівіцький помилився після розіграшу штрафного в центрі поля – неточну передачу перехопив Плешаков, протягнув м’яч із собою, і був збитий захисником метрів за 25 від воріт. Сам ж постраждалий виконав удар – гарматний вистріл над стінкою у точно у верхній кут – у Вірковського не було жодного шансу. 

Забивши доволі швидко, кримчани заспокоїлися і гра тривала без явних небезпечних моментів. Всі загрози воротам господарів викникали після обрізок захисників – так в одному моменті занадто легко на Вірковського віддавав Біскуп, і на побачення з кіпером „Ниви” вирвався все той же Плешаков, проте переграти Миколу не зумів. У іншому випадку аналогічну помилку допустив Скакун, невдало виконавши поперечну передачу. Цього разу на побачення з кіпером виривався Шевчук, проте і в цьому випадку переможцем дуелі вийшов Вірковський. 

Після перерви команди обмінялися небезпечними моментами. Спершу зобов’язаний оформити дубль був Плешаков, який замикав передачу із флангу у виконанні Меметова, проте пробив вище. А через кілька хвилин свій перший удар у площину воріт провели тернополяни. Петро Сокіл „стріляв” із-за меж штрафного у кут воріт, проте на висоті у цьому випадку виявився Сокоренко. 

А вже за мить гості забили вдруге. Черговий провал захисту господарів завершився фолом захисника на Жабокрицькому. Вирок вдало виконав Шевчук, який розвів Вірковського та м’яч по різних кутах. До завершення зустрічі оосбливою активністю не відзначились. Проте, незважаючи на таку пасивність, кілька моментів забити втретє у гостей було. В одному із випадків впритул голкіпера „Ниви” розстрілював Ізвеков – повз ворота. А вже під завісу матчу вихід сам-на-сам згайнував Худобяк, який вирішив обіграти Вірковського, затягнув з ударом, після чого вже загрозу нейтралізували захисники. 

Отже – перемога гостей. Перемога за грою, адже різниця у класі команд була помітна неозброєним оком. Тим не менше, огріхи у грі „моряків” були. Їх не зуміла у всій красі продемонструвати „Нива”, проте вони будуть більш помітні у гріз сильнішими опонентами. Щоправда у цьому випадку можна зробити скидку на той факт, що в сезон команда ще як слід не втягнулась, а те що грається зараз можна охарактеризувати як „весняний футбол”...  

Олег Маркевич, devyatka.com

Дата: 24.03.2010
Коментарі
Нива гомно!!!!!!!!!!!!!!!Зірка чемпион!!!!!!!

Чесно кажучи... Нива дуже страшно виглядала, ддууужжжее.... командної гри немає, лише деяка індивідуальна техніка гравців..... виручала, особливо запамятався момент коли захисних "Віддавав" Вірковському мяч, і вийшла передача на нападаючого Севастополя.... Та там багато ляпів було, одним словом... "пацанва зеленая..."... champion22 cmampion

Нива виглядала нормально. В матчі проти лідера, зауваж... Якщо ти не розумієш різниці між першим місце і передостаннім - то про що говорити?

ойойой.... зразу ж всі почали накидатися, на мене подивилися б ..... ти не розумієш.... навіщо ви таке пишете??? Тут не йде мова про гру проти суперника! Тут йде мова про те , що гравці НЕ зіграні! Немає командної гри! Не важливо проти кого грати, якщо немає командної гри, то тцт суперник без різниці! cmampion

я не кажу що ми грали гарно. Зіграли так як могли. Просто писати про те що "все було дуже погано" - теж нема ніякого сенсу. Та і не показовий цей матч, сто перший раз кажу, нічого він не продемонстрував. ПОбачимо далі як воно буде, в першу чергу - вдома проти Енергетика...

Я б на тебе подивився.

не петальті правельне я добре ачив,але коля нас в 5 епізодах рятував класно

Незнаю, що ти там бачив. Але кажуть, що суддя лажанув

Може "петальті" і "правельне". А от пенальті чи правильне - це вже питання...

Я сам на матчі не був, але вже неодноразово чув, що пенальті досить сумнівне. Хоча.. Вже пізно
Конкуренти то зіграли, але вже 2 очки відриву

Севастополь сьогодні врятували стандарти, класний штрафний і на мою думку сумнівний пенальті, а так Нива грала як могла, в деяких гравців проявлялася інд. майстерність а командної гри не було. Радує те що конкуренти в нічию зіграли

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29