Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Скала (Стрий) - Нива (Тернопіль) 1:1. Невольова нічия (додано звіт)
Скала (Стрий) - Нива (Тернопіль) 1:1. Невольова нічия (додано звіт)

Скала (Стрий) - Нива (Тернопіль) 1:1. Невольова нічия (додано звіт)

Ведучи в рахунку, тернополяни не зуміли довести поєдинок до переможного завершення, і знову втратили очки. Попри значні по мірках другої ліги капіталовкладення, та повний автобус заїжджих футболістів "для Яворського" - ми все далі від верхівки турнірної таблиці.
Звіт про гру - із сайту суперників. Їх погляд, так би мовити...

«Скала» (Стрий) – «Нива» (Тернопіль) - 1:1 (0:1).
8 вересня 2012 р. 16 год. м. Стрий. Стадіон «Сокіл». 21 градус. 500 глядачів.
Арбітр – Павло Почепецький (Дніпропетровськ).
Асистенти арбітра – Денис Корабльов (Керч), Олексій Полянін (Сімферополь).
4-й арбітр – Олександр Шандор (Львів).
Інспектор ФФУ – Валерій Криницький (Рівне).

«Скала»: 89. Василь Шпук, 16. Тимур Рустамов-к., 2. Роман Козак, 3. Михайло Басараб, 22. Юрій Антонів, 4. Олег Дмитренко, 8. Назар Кміть (19. Назар Мацько, 46 хв.), 14. Василь Цюцюра (9. Віталій Лазаренко, 59 хв.).10. Віталій Дністрян (88. Микита Зайченко, 72 хв.), 11. Володимир Пришнівський (29. Володимир Кайдрович, 83 хв.),  7. Роман Іванов (77. Вадим Могилецький, 46 хв.).
Головний тренер – Володимир Рева.
«Нива»: 54. Андрій Новак, 3. Ігор Гребинський-к., 16. Ігор Ливицький, 4. Микола Лазорик, 5. Віктор Яневич, 10. Олександр Антонюк, 14. Тимофій Листопад (19. Володимир Плішка, 77 хв.), 17. Юрій Войтович (21. Орест Януш, 56 хв.), 29. Тарас Кабанов, 22. Сергій Кушка (11. Олександр Лакуста, 66 хв.), 13. Ігор Швець (8. Редван Османов, 58 хв.).
Головний тренер – Ігор Яворський.
Голи: Василь Цюцюра (49) – Тарас Кабанов (18).
Попередження: Віталій Дністрян (23), Вадим Могилецький (76) – Юрій Войтович (19), Тимофій Листопад (40), Орест Януш (64), Віктор Яневич (81), Володимир Плішка (86).

       Звітний поєдинок, якоюсь мірою, нагадав останній домашній матч проти хмельницького «Динамо», який закінчився з таким же підсумковим рахунком, з тією лише різницею, що тоді, стрияни програючи за ходом поєдинку, зуміли врятуватися наприкінці поєдинку, а нині – вже в дебюті другого тайму.
      Як і личить, «дербі» вдалося. Гра не могла залишити байдужими уболівальників. Вже з перших хвилин команди задали високий темп і не збавляли оберти до останніх секунд зустрічі. Гра йшла на зустрічних курсах і це не могло не подобатися.
       Перший гольовий момент створили господарі: Олег Дмитренко наважився на удар метрів з 25-ти, але воротар «Ниви» зумів парирувати цей потужний постріл.
       А через чотири хвилини тернополяни заробили штрафний на лівому фланзі в метрах 25-ти від воріт. Тимофій Листопад, від якого всі чекали удару, несподівано відпасував ще лівіше на абсолютно вільного Олександра Антонюка. Далі був простріл низом і залишений без опіки Тарас Кабанов, який нещодавно повернувся в Україну з Білорусі, відкрив рахунок.
       «Скала» могла відігратися вже в наступній атаці. Володимир Пришнівський (у цій грі Володя зіграв просто блискуче) по центру на швидкості обіграв кількох візаві, але на підступах до штрафного майданчика був зупинений з порушенням правил. Штрафний пробивав Михайло Басараб, але його потужний удар прийняла на себе стінка.
       На 30-й хвилині змусив похвилюватися гостей Цюцюра, який здійснив рейд своїм лівим флангом і відпасував під удар Іванову. На щастя  для «Ниви» м`яч пролетів трохи вище воріт.
       На 40-й хвилині Юрій Антонів підключився до атаки і грубо був завалений в метрах 22-х від воріт. Арбітр за цей фол покарав Тимофія Листопада «гірчичником». Штрафний знову пробивав Михайло Басараб, але цього разу гостей врятувала поперечка.
       Після перерви стрияни заграли з таким натхненням, що, здавалося, їх не зупинив би ніхто. Вал за валом накочувалися атаки на ворота тернополян. Перший момент створили на пару Володимир Пришнівський та Василь Цюцюра. На 48-й хвилині перший вивів віч-на-віч з воротарем лівого вінгера, але чудово зіграв Андрій Новак. Подібна ситуація повторилася рівно через хвилину. А цього разу воротар був безсилий. Знову Пришнівський виводить на побачення Цюцюру і Василь встигає переправити шкіряного у лівий кут воріт – 1:1.
       «Скала» продовжує насідати. На 52-й хвилині після помилки Ігоря Швеця Пришнівський з лівого флангу прострілює у центр штрафного майданчика, але Вадиму Могилецькому забракло якоїсь долі секунди, щоб замкнути цю передачу.
      Через хвилину «Ниву» рятує воротар після потужного удару Віталія Дністряна. На 54-й хвилині знову міг відзначитися Могилецький, але його удар з 5-6-ти метрів вкотре парирував голкіпер тернополян.
       Розуміючи, що гол назріває, досвідчений наставник «Ниви» Ігор Яворський проводить ряд замін, після яких вдалося дещо знизити градус напруги. А на 64-й хвилині гості могли й забити другий гол. Але удар Кабанова головою, після навісу з лівого флангу, прийняла хрестовина.
      Стрияни відповіли також ударом головою свого капітана, який після подачі з кутового Антонівим не влучив з кількох метрів.
      Наприкінці матчу «Скала» мала ще два чудових моменти за участю Кайдровича та Зайченка для того, щоб здобути три очки. Так на 88-й хвилині Володимир вивів на ударну позицію Зайченка, але удар наймолодшого гравця «Скали» виявився несильним і воротар спіймав смугастого. А вже в компенсований час Кайдрович обікрав двох центральних захисників, які вдвох одночасно пішли у верхову боротьбу, і мав два варіанти для завершення. Перший пробити самому або ж відпасувати наліво на обсолютно вільного Зайченка. Обрав перший, але м`яч пролетів в кількох сантиметрах вище воріт…
Джерело: www.fcskala.com
Дата: 08.09.2012
Коментарі
виходить зараз є лише саме необхідне для команди,але для вирішення завдання виходу в 1-у лігу цього явно замало. з гравців лише антонюк і кабанов підходять для 1-і ліги

Ну, я не візьмуся детально про це судити, бо все ж я не маю жодного відношення до клубу, і не знаю, як там ситуація "всередині". Але по бюджету, і по зарплатах - доводилося чути - Нива непогано виглядає як для другої ліги. В ФК "Тернопіль" отримують менше. Принаймні, в мене така інформація.
От, до речі - Галенко висловився на тему попереднього сезону в "Ниві": http://fcnyva.at.ua/news....-11-388
Тому я і написав - що результати не відповідають поки що очікуванням. Та і гри немає, по-суті. Можливо, питання треба ставити і до тренерського штабу.

ШАНОВНИЙ,ПРО ЯКІ КАПІТАЛОВКЛАДЕННЯ ТИ РОЗКАЗУЄШ? ТАКІ ГРОШІ ЯК ІМ ПЛАТЯТЬ МАЄ ЧИ НЕ КОЖНА КОМАНДА 2-І ЛІГИ

Про значні капіталовкладення я кажу. Ви, мабуть, не знаєте, як грала "Нива" в минулі сезони, і що їй платили - коли на виїзд брали свої канапки, і їхали поїздом, приїжджаючи в день матчу, і в день матчу - від'їжджаючи назад...

НАХЕР З ПЛЯЖУ ВСІХ БУРШТИНЦІВ.ВОНИ ТЯГНУТЬ КОМАНДУ ВНИЗ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29