Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Славутич Черкаси – Нива Тернопіль. Анонс матчу
Славутич Черкаси – Нива Тернопіль. Анонс матчу

Славутич Черкаси – Нива Тернопіль. Анонс матчу

Один із найважливіших матчів у сезоні тернопільська Нива проведе у Черкасах. З місцевим Славутичем жовто-зелені битимуться за путівку у півфінал кубка України.

26 березня. Черкаси, стадіон "Центральний". 18.00

Славутич - Нива

Остання зустріч — 25 травня 2013 року. Славутич – Нива (1:1)

З фаворита — в аутсайдери

Здавалося, що кращого варіанту для Ниви, ніж команда нижча за рангом, у чвертьфіналі кубка України бути не може. Середняк Першої ліги міг легко обігрувати далеко не лідера Другого дивізіону. Так могло бути, якби не чергова "зимова" криза у тернопільській Ниві. Попередній губернатор Тернопільщини, який опікувався командою, довів клуб до розвалу, залишивши новому-старому власнику величезний борг перед футболістами. Кілька місяців доля Ниви була у густому тумані, але за тиждень до гри у Черкасах керівництво клубу знайшло кошти для існування команди. Тому поточний сезон Нива таки дограє.

Звісно, що скрутна ситуація у клубі, вплинула і на кадровий потенціал Ниви. Першими команду покинули лідери — брати Баранці, які перебралися до Кіровограду. Згодом Ниву залишив і захисник Василь Білий. А підготовку до кубка та чемпіонату Нива розпочала із новим головним тренером. Ігор Яворський після переговорів із керівництвом був звільнений із займаної посади, а тому виконуючим обов'язки головного тренера призначили помічника Яворського — Богдана Самардака.

Та головним досягненням клубу стало збереження "кістяка" команди, яка у Першій лізі перебуває на 7-ій позиції. За винятком Баранців жоден з провідних футболістів Ниви не полишив Тернопіль.

Перед кубковою грою Нива провела три контрольні поєдинки. Проти аматорських команд Тернопільщини жовто-зелені здобули впевнені перемоги. А візит до Стрия завершився нічиєю проти Скали. У заявці Ниви перед грою у Черкасах — 8 новачків.

Амбіції — на півфінал

Черкаський Славутич може стати першою командою в Україні, яка, перебуваючи у Другій лізі, дісталася півфіналу кубка. Підстави для цього, звісно, є. Взимку клуб очолив Юрій Бакалов, який залишив "покійний" київський Арсенал і відправився підкорювати нові вершини із Славутичем. І, начебто, з фінансуванням у черкащан жодних проблем не виникало. Навпаки — нещодавно клуб заручився підтримкою нових спонсорів, які розраховують побачити клуб у півфіналі кубка.

Не обійшлося із без кадрових перетрубацій. Кілька гравців залишили розташування клубу, ще декілька — прийшли на допомогу. Для зимового міжсезоння це звичне явище. Навідміну від Ниви, Славутич провів кілька тренувальних зборів, а один із них відбувся на Кіпрі!

Прогноз

Враховуючи стабільність Славутича і кризу у Ниві не важко здогадатися, що фаворитом буде таки черкаська команда. Проте не слід забувати, що фаворит не завжди перемагає. До того ж, футболістам Ниви пообіцяли хорошу матеріальну винагороду за прохід у півфінал. Та й самі гравці не проти зіграти на такому високому рівні. Для них — це шанс "засвітитися" на всю країну і, можливо, переїхати до більш заможного клубу. У перемогу Славутича також більше вірять і букмекери.

Дата: 26.03.2014 Джерело: Спорт Тернопільщини
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29