Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Славутич" - "Нива" 1:1 (4:3). Післяматчева прес-конференція Юрія Бакалова

"Славутич" - "Нива" 1:1 (4:3). Післяматчева прес-конференція Юрія Бакалова

Головний тренер черкаського "Славутича" Юрій Бакалов поспілкувався з пресою про матч з "Нивою" (1:1, по пен. 4:3 ) в 1/4 Кубка України.

Вийшла справжня кубкова гра, було все: додатковий час, вилучення, серія пенальті. У першу чергу хочу зробити за це комплімент нашому супернику. Команда пережила непрості часи і зібралася всього за два тижні до першої гри, при цьому показала хороший футбол.

Поки немає загального аналізу, але перший тайм, особливо перші 15 хвилин, ми відіграли добре, при тому, що у нас молода команда, яку за короткий час поповнило досить багато новачків. Далі позначився досвід "Нива", в складі якої є футболісти з досвідом виступів у Прем'єр-лізі. Тернопільська команда створила нам багато проблем. Особливо в другій половині першого тайму і в другому було видно, що "Нива" більш кваліфікована команда.

Ми ж напевно злякалися самі себе, перші 15 хвилин команда феєрила, забили гол, а далі відійшли до воріт і збилися в купу. Але все ж ставлю команді залік, змогли витягнути гру, проявили характер. Команда перегорнула ще одну сторінку історії черкаського футболу і не тільки, адже вперше команда другої ліги пробилася до півфіналу Кубка України.

Зараз переважають емоції. Хочеться подякувати божевільним, в прекрасному розумінні слова уболівальникам, які не дали нам опустити руки, після пропущеного на останній хвилині доданого часу голи. Без наших уболівальників, напевно, і не було б цієї перемоги.

- З перших хвилин гру почали кілька новачків. Чи задоволені їх грою?

- Я для себе давно вирішив не обговорювати дії своїх футболістів на полі. Грає не один футболіст, а грає команда. Але якщо все ж вони вийшли в стартовому складі, значить, відповідають рівню команди. Їм вдячний за сьогоднішню гру.

- Прокоментуйте вилучення Фаворова...

- Не люблю і намагаюся не коментувати дії арбітрів. В цілому вважаю. Що гру вони відсудили добре. Що стосується Фаворова, то це емоції. Хіба може бути футбол без емоцій? Але, вважаю, що і перша, і друга його картка були заслуженими.

- Як вважаєте, яку назву має носити клуб - "Славутич" або "Дніпро"?

- Неоднозначне питання, але можу тільки процитувати недавні слова нашого генерального директора: "Це повинні вирішити черкаські вболівальники, яку назву матиме команда".

- Попереду у команди пауза в чемпіонаті, так як, знялося хмельницьке "Динамо". Які плани на підготовку?

- Дамо нашим хлопцям два дні вихідних. Зберемося 29 березня, а 30-го проведемо спаринг з "Зорею" з Білозір'я. Надалі, коли будуть такі ж паузи, то будемо шукати спаринг-партнерів, в принципі нам завжди готова допомогти в цьому питанні "Зоря".

Дата: 27.03.2014 Джерело: Оф. сайт "Славутич" Черкаси
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29