Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Суми - Нива 3:0. Антигуборозкотин.
Суми - Нива 3:0. Антигуборозкотин.

Суми - Нива 3:0. Антигуборозкотин.

«Суми» — «Нива» (Тернопіль) 3:0 (2:0)
11 серпня. Суми. Стадіон «Ювілейний». 4200 гл. +34°C.
«Суми»: Бабак, Лещук, Леонідов, Котелюх, Давидов, Богачов (Корольчук 68), Масалов, Тарасенко (Гавриленко 77), Лебеденко, Скарлош (Романенко 83), І.Мельник (Кадимян 60).
«Нива»: Базилевич, Романюк, Лазорик (к), Басараб, Яневич (Білий, 83), Гребинський (Яворський, 30), Малиш, Шестаков, Б. Баранець (Кругляк, 56), Г.Баранець, Мельник.
Голи: 1:0 — Д. Богачов (23), 2:0 — А. Скарлош (28), 3:0 — О. Тарасенко (67).

Мегаоптимістичні настрої тернопільських вболівальників трохи "приземлили". Незрозуміло чому, але "Нива" в Сумах допускалася жахливих помилок в захисті, що закономірно привело до розгрому. Відверто невдалий матч провів кіпер Базилевич, а захисники та півзахисники при втратах м'яча демонстрували апатію... Сподіваємося, Яворський має для себе відповіді на запитання після цього матчу.

Звіт про гру - з сайту http://fc.sumy.ua


Наставник "городян" Андрій Кононенко випустив на поле бойовий склад, чого не скажеш про попередню кубкову гру. Знову в рамці був Бабак, а загалом - на полі був більш атакуючий колектив. Дискваліфікований Дурай віддав своє місце Масалову, Радіонов тепер не потрапив навіть в заявку, на його місці грав Лебеденко. На правому фланзі знову з'явився Богачов, на вістрі був Ігор Мельник. "Нива" також була практично в бойовому складі, за винятком дискваліфікованого Загийналова і травмованого Ільківа.

Матч розпочався з атак господарів, які після невдалого кубкового матчу явно хотіли реабілітуватися перед уболівальниками, яких прийшло навіть трохи більше, ніж трьома днями раніше. Вже на першій хвилині Скарлош зарядив зльоту метрів з 20-ти трохи вище поперечини. Через хвилину партнери виводили на ударну позицію Лебеденко, але тому не вистачило швидкості, і воротар був першим на м'ячі. Незабаром Лебеденко робив небезпечний простріл з флангу, однак ніхто з трьох партнерів не зумів відгукнутися. На 11-й хвилині пройшла перша осмислена атака гостей. Пройшовши метрів 30-ти з м'ячем, пробивав Григорій Баранець, але прямо у воротаря. У відповідь Тарасенко метрів з 25-ти влучив у поперечину. Після чого гра трохи заспокоїлася, але тільки, щоб вибухнути новою порцією атак. На 22-й хвилині тернополяни вивели на ударну позицію свого Ігоря Мельника, але той метрів з 12-ти пробив повз ворота. Через хвилину сумський Ігор Мельник поборовся із захисником, відібрав м'яч і віддав на Скарлоша, який з гострого кута у боротьбі пробив вище. А от на 24-й хвилині гол таки відбувся. Після подачі з лівого флангу від Давидова на дальню штангу головою пробив Богачов, та так підступно, що м'яч відскочив від землі і летів прямо в руки Базилевичу, але той випустив його прямо у ворота - 0:1. Минуло чотири хвилини, і рахунок подвоївся завдяки удару Скарлоша метрів з 23-х, коли Андрій красивим ударом пробив у ближній кут, подвоюючи рахунок - 0:2. Тренер гостей відразу почав робити перестановки, навіть випустивши на поле Яворського. Це трохи знизило запал господарів, проте вже на 40-й хвилині рахунок міг бути розгромним. Сумський Ігор Мельник потрапив у штангу за меж штрафного, м'яч відскочив до Тарасенко, який зряче віддавав на Лебеденко, але той не дотягнувся до верхового м'яча.

У другому таймі сумчани віддали ініціативу суперникам, але ті не особливо її брали. Більше моментів все одно виникало біля воріт Базилевича. Правда, перший з них був біля воріт його колеги. Після подачі кутового головою бив Шестаков, але Бабак без проблем забрав м'яч. На 54-й хвилині Скарлош знову перевірив на увагу воротаря гостей, пробивши з 30-ти метрів, на цей раз переможцем вийшов голкіпер. Тут же момент був у Котелюха, який після кутового пробивав головою, але тепер Базилевич також був на місці. На 60-й хвилині тренер господарів випустив свого джокера Кадімяна, який вже через 7 хвилин організував третій гол. Отримавши м'яч у центрі Гек (так часто звуть Кадімяна) пройшов по флангу, віддав пас на Тарасенко, той на Лебеденко, м'яч відбив захисник, але прямо на Тарасенко, той ткнув м'яч, який повільно закотився у рамку воріт - 3:0.

Після цього «Нива» начебто посилила натиск на ворота Бабака, але, схоже, пізно схаменулася. На 70-й хвилині небезпечно впритул бив Кругляк, але голкіпер сумчан перевів м'яч на кутовий. Були ще спроби, але до ударів справа не доходила. На 87-й хвилині Кадімян отримав м'яч в районі 11-метрової позначки і спробував перекинути воротаря парашутом, однак м'яч з-під поперечини вибив Білий. Вже в доданий арбітром час після кутового головою в штангу потрапив Лазорик. А ще через хвилину м'яч побував у воротах господарів, але за секунду до цього боковий суддя зафіксував офсайд у тернопільського Мельника.

У підсумку, заслужена велика перемога сумчан, які продовжують свою безпрограшну домашню серію в чемпіонаті, вийшовши на друге місце в турнірній таблиці.


Дата: 13.08.2013
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29