Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Тернопіль на реконструкцію стадіону до Євро-2012 витратить 3 млн грн
Тернопіль на реконструкцію стадіону до Євро-2012 витратить 3 млн грн

Тернопіль на реконструкцію стадіону до Євро-2012 витратить 3 млн грн

Їжачок в тумані...

У міському бюджеті Тернополя передбачено 3 мільйони гривень на реконструкцію центрального стадіону, що має стати тренувальним полем для команди-учасниці Євро-2012, що проводитиме свої матчі у Львові.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Арена увійде до складу спортивного комплексу, який включено до офіційного каталогу УЄФА.

Згідно з проектом стадіон матиме футбольне поле розміром 105х68 метрів, а повністю криті трибуни з новими пластиковими сидіннями зможуть прийняти 12 750 глядачів.

До стадіону мають добудувати невелике овальне приміщення, де може розміститися готель та ресторан, під спортивними майданчиками, розташованими поряд з ареною, влаштують підземний паркінг.

Приміщення стадіону розширять на шість тисяч квадратних метрів – тут облаштують додаткове приміщення на колонах. У ньому зможуть розміститися спортзали, ресторани, кафе, офісні приміщення та магазини.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Дата: 14.01.2011
Коментарі
На "східній" трибуні стадіону вже встановили опори під накриття..

Про реконструкцію і перспективи нашого стадіону ходять більше пустих балачок,а самі роботи йдуть надто мляво.Воно й не дивно--грошей немає.Потенційні ж інвестори не ризикують вкладати своє "бабло" в "чорну діру",якою є вся УкраІна.Ми,на прикрість,до цих пір у "совку" живемо.Тому нас і до Європи не пускають.А,приміром,тих же прибалтів за цивілізованих вважають.Хоча,на мою думку,ми,украІнці,нічим не гірші за інших.Просто нам не вистачає.............Не важко здогадатися чого--можна з трьох разів.

Був сьогодні на стадіоні.
Продовжили накривати частину даху між півколом і адмінбудівлею, сьогодні виставлялись обмостки під накриття на протилежній адмінбудівлі трибуні. Загалом працюють, та мені здається це тому, що на днях Тернопіль інспекиуватиме представник УЄФА.

Вчора дивися новини по ТВ-4, був сюжет про підготовку до ЄВРО-2012.
З вартого уваги:
1. Встановлення освітлення і нового табло включені в проект
2. Загальна вартість реконструкції - 17 млн грн, в 2010 з бюджету міста використано 2 млн. грн, на 2011 заплановано 3 млн. грн
3. Для завершення реконструкції, ще потрібно відшукати 12 млн.грн. , як відомо ці гроші мали бути закладені в обласні бюджети 2010 та 2011 років, однак цього не було зроблено.
4. Цього тижня Тернопіль відвідає комісія з Нацагенства по підготовці до євро, місцева влада має відзвітуватися за проведену роботу. Результатом роботи комісії буде позитивне або негативне рішення щодо виділення 12 млн.грн на стадіон та коштів необхідних для ремонту готелю Тернопіль з державного(!) бюджету.
Ось...

До цих пір нашим властьімущим завжди вдавалося успішно звітувати про освоєння коштів. Будемо сподіватися і цього разу так вийде.

Крім того щодо вмістимості стадіону.. тут пише 12 750.. але це кількість місць на даний момент, при чому без трибуни яка в аварійному стані і накрита шифером!!
Після реконструкції на стадіоні буде 15 000 місць (за словами пана Колісника -
http://t-v.te.ua/2010/08/04/yaroslav-kolisnyk-vidchuvajemo-nalezhnu-pidtrymku-z-boku-miskoho-holovy-ternopoly a-romana-zastavnoho-ta-miskrady/ )
Не розумію чому недостовірна інформація мандрує з новини в новину....

І то вірно... Пишуть чорт-і-що...

До речі, поле в нас не дуже широке... 68 метрів. на "Динамо" - 75. А от на "Донбас-Арені" - теж 68. Динамо більше було схильно колись до флангової гри. Та і тепер, в принципі, теж, є таке - спеціально тому зробили ширший газон...

А нам, в Тернополі, треба зробити ворота з 7 метрів на 2-3...

Взагалі проблема в тому що громадськості не показують реальний проект реконструкції стадіону.. бо те що є на картинці - це трохи інше що буде насправді..

Мені ото цікаво - коли до біса вони планують це все зробити??? Підземний паркінг????????????? Ресторан-готель??? Вони до цих пір тупо сидіння не встановили, коли вони зроблять ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ?! В мене таке враження, що це тільки видавання бажаного за дійсне...

приміщення біля стадіону, паркінг, криті спортивні майданчики.. це все лише пропозиції для інвесторів.. реально за ті кошти що виділяється має бути накритий стадіон і встановлені сидіння. Чи включені освітлення і табло в проект - невідомо.

Аааааааааааааааааа.... Ну це багато що пояснює!
То я думаю ніякого освітлення і табла не буде. Не думаю що хтось захоче вкладати гроші в стадіон, на котрому грає команда - аутсайдер другої ліги... Не сьогодні - то завтра тупо знімуться. І що тоді буде на стадіоні? Випускні?

Ну ви,пацани і розігнались!!!))))Статтю за статтею пишете))) rad rad rad

А ти думав..)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29