Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Тернопільська "Нива" буде боротися за Першу лігу
Тернопільська

Тернопільська "Нива" буде боротися за Першу лігу

Новий головний тренер футбольна команда "Нива" Ігор Яворський та президент Автанділ Мдінарадзе сподіваються повернути глядача на стадіон. Команда вже має нову форму та футболістів, у планах – свій автобус і база

- Ми створюємо абсолютно нову команду, - каже новий президент клубу Автанділ Мдінарадзе. – Але пам’ятаємо про славетні традиції тернопільської "Ниви".

Пан Мдінарадзе, головний тренер Ігор Яворський та капітан команди Ігор Гребинський 16 липня поділилися планами та розповіли про стан справ в оновленій команді.

- За останні кілька років команда мала чимало проблем і боргів, - продовжує президент "Ниви". – Ми витратили чимало зусиль і коштів, щоб розібратися із ними. Так, професійна футбольна ліга ще має до нас певні питання, але вони, впевнений, вирішаться дуже скоро. Бюджет клубу, який претендуватиме на Першу лігу, має становити близько 6 мільйонів. Тепер нам допомагає земляк Дмитро Фірташ та інші фінансові структури області.

Головними проблемами "Ниви", за словами Автанділа Мдінарадзе, є відсутність тренувальної бази та власного автобуса. Ці питання сподіваються "закрити" ще до зими.

- Тренувальну базу у Великих Гаях нам передали в оренду лише на рік, але ми ведемо переговори щодо продовження терміну, - каже він. – Наразі транспорт орендуємо.
Уперше за кілька років футболісти "Ниви" перебували на тренувальному зборі у Трускавці. Команда провела кілька контрольних матчів, у який тестували потенційних новачків. Головному тренеру Ігорю Яворському у новому сезоні допомагатимуть досвідчені тренери Михайло Дунець і Богдан Самардак.

- Ми переглянули близько 70 гравців із різних областей, - каже Ігор Яворський. – У команду запросили кілька досвідчених футболістів. Із нами будуть і молоді тернопільські футболісти – Руслан Мазур, Віталій Скакун та Олександр Мдінарадзе.

Капітаном команди буде екс-гравець бурштинського "Енергетика" Ігор Гребинський.
- У Тернополі умови кращі, ніж у Бурштині, - каже він. – Мені все тут подобається. Хлопці з нетерпінням чекають на нові матчі та підтримку вболівальників.

Джерело: "20 хвилин"
Дата: 16.07.2012
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29