Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » ТЕРНОПІЛЬСЬКА «НИВА» ОСНОВНИМ СКЛАДОМ ПОДОЛАЛА «СКАЛУ»
ТЕРНОПІЛЬСЬКА «НИВА» ОСНОВНИМ СКЛАДОМ ПОДОЛАЛА «СКАЛУ»

ТЕРНОПІЛЬСЬКА «НИВА» ОСНОВНИМ СКЛАДОМ ПОДОЛАЛА «СКАЛУ»

Тернопільська "Нива" 5 липня, у Стрию в рамках підготовки до футбольного сезону двома складами помірялася силами з місцевою "Скалою". Основний склад "Ниви" здобув перемогу — (1:0), натомість резервний — поступився — (1:3).

Як повідомив Номер один головний тренер Ниви Ігор Яворський, матчі в Стрию відбувалися на центральному міському стадіоні з чисельною глядацькою аудиторією, на якісно підготовленому газоні, тому грати було приємно, єдиний мінус  спека — грати довелося за 35-ти градусів.

— Гра основних складів була рівною, бойовою, з великою кількістю єдиноборств, підкатів, ніхто з футболістів не хотів уступати, тому по духу гри це був ледь не календарний поєдинок чемпіонату. Гравці Ниви мали кілька непоганих моментів відзначитися, але забити вдалося лише одного разу в першому таймі. Після красиво розіграної "стінки" в три передачі, був виведений на ударну позицію футболіст тернопільського клубу (до офіційної заявки Ниви тренер не хоче називати прізвища новачків команди — авт.), котрий і завдав потужного удару. Кіпер стриян зумів зреагувати на цей постріл, однак під час добивання м’яча у воротаря господарів шансів не було (0:1), — зазначив коуч.

Що ж до матчу резервістів, то, хоча, загалом молодь і створила 5-6 хороших моментів біля воріт Скали, тернопільського тренера розчарувала гра чотирьох гравців, які перебували в команді на оглядинах (вони, до речі, вже залишили розташування клубу). Зокрема, невдалі дії двох з них призвели до пропущених м’ячів. Відкрили рахунок стрияни з пенальті коли кіперу тернопільської команди нічого не залишалося, як збивати суперника після того, як останній перехопив м’яча, невдало відданого оборонцем Ниви. На другій хвилині другого тайму схожа помилка призвела вже до "чистого" голу після виходу віч-на-віч в ворота Ниви, а третій гол стрияни забили з офсайду (2-3 метри гравець Скали перебував у положенні поза грою), якого помічник арбітра чомусь не побачив. Тернополяни ж забили єдиного гола за рахунку (0:1) на користь суперника. З місця лівого крайнього Олександр Гринишин подав м’яча зі штрафного, якого ударом головою увігнав у ворота суперника лівий вінгер Ниви.

За словами Ігоря Яворського, на 90% стартовий склад Ниви у матчі з Скалою — це ті футболісти, які будуть обличчям тернопільської команди в першому колі сезону-2012/13. Загалом з 19 гравцями вже підписано котракти, натомість 2-3 позицї ще потребують підсилення, відповідно над цим зараз працюють тренери.

Заначимо, що на 7 липня в Ниви заплановано спаринг з ФК Миколаїв (Львівська обл.) на їх полі, а на 8 липня — у Трускавці з івано-франківськми Прикарпаття. Останній матч відбудеться за умови, що франквців допустять до змагань у Другій лізі.


0352.com.ua
Дата: 06.07.2012
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29