Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Тернопільську “Ниву” буде фінансувати банк “Надра”, – обіцянка олігарха
Тернопільську “Ниву” буде фінансувати банк “Надра”, – обіцянка олігарха

Тернопільську “Ниву” буде фінансувати банк “Надра”, – обіцянка олігарха

Сьогодні перебуваючи на Тернопільщині Дмитро Фірташ офіційно заявив, що готовий фінансувати тернопільську футбольну команду "Нива”. Щоправда, відповідаючи на запитання журналістів, мільярдер виправив губернатора області Валентина Хоптяна, що гроші на клуб даватиме не він особисто, а підконтрольна йому банківська установа.

– Це дійсно так насправді. Банк «Надра» підписався. Ми це питання вже закрили, по-моєму? – запитав Дмитро Фірташ, звертаючись до голови облдержадміністрації.

На що Валентин Хоптян миттєво відповів: «Так, дійсно, це питання вирішене. Футбольна команда «Нива» буде працювати 50 на 50. 50% Дмитро Васильович допомагає (не я, а банк «Надра» – зробив поправку Фірташ – прим. авт.). «Банк «Надра», – виправився губернатор, –  а 50% – меценати нашої області та всі інші», – додав очільник Тернопільщини.

Як відомо, влітку минулого року банк «Надра» офіційно перейшов під контроль австрійської компанії Centragas Holding AG, яка належить бізнесменові Дмитру Фірташу.

Джерело: "За Збручем" (ЗЗ)

Дата: 10.02.2012
Коментарі
нічого нового небуде нема ні бази ні команди ні автобуса ті пацани шо лишились їх потолок область чи район ... доречі булиб гроші може хоч би підготовку розпочали . коротче все це понти перед виборами..

Сумніваюсь шо п..дьож піднімає рейтинги та й Фірташу 3 млн гривень віддати на Ниву це те саме що мені 30 гривень)

цілком реально, що ти правий. Думаю, все почне прояснятися в останні дні перед початком другого кола, або навтіь під час другого кола... в нас так все.

Народ, ситуація така. Або наша країна це зона для бидла, але при цьому на футболках Ниви писатиме банк Надра і ми гордо будемо боротись за першу лігу, або ми на)(уй посилаєм цю бандитсько-донецьку владу виходячи на майдан та остаточно знищуючи цих ублю.дків, які знущаються з нашої країни та отримуємо той розвиток країни, хоча б той, який є у Грузії. Вони зробили. Ми хотіли повторити... не вийшли, відклали. Треба доробитьи.

Я за бідну бідну і неіснуючу Ниву, але за краще майбутнє моєї країни. Тому що зрозумло, коли приберемо Яника... ніякий Фірташ Ниву не буде фінансувати. Оскільки фанунсувати він її буде за крадені ним наші гроші.

Не ведіться на цю брехню та жлобство. Коли країна біда, то створюють шоу... ось і в цьому випадку. Щоб розвести народ і нагодувати видовищем.

Все це брехня.

Я також проти влади партії районів, але усі інші партії ні чим не кращі, всі вони такі, такий менталітет, така доля.

Ти знаєш, я думаю, що по-перше, не факт що Яник кудись подінеться після виборів - наш нарід був достатньо тупий, щоб вибрати його вперше, то не факт, що не вибере вдруге (тим паче тепер в Якуновича всі ресурси). А по-друге - навтіь якщо щось зміниться - то олігархи - залишаться олігархами, просто змінять колір краваток із синіх на якісь інші. Це для нас - епохальна подія вибори, для них - просто ще один прожитий день. А по-третє - тут давайте будемо про футбол говорити, нема чого сюди політику вплітати. Не будемо ставати схожими на "футбол-уа" із його дібільними троль-коментарями, котрі я вже три роки як успішно не читаю))

поживемо побачимо :D

Банк "Надра" зараз вроді далеко не в розквіті...
Ну але якщо Фірташ СПРАВДІ таке казав - то подивимося.

Тобто 100 000грн. меценати, і 100 000 грн. "Надра"))) Смішно з такого спонсорства, але це хоч щось...

Тобто 3 млн Надра і 3 млн меценати. Принаймні, так казав hopтян

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29