Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Украгоком - Нива 3:0. Коли в повітрі пахне літом... (ОНОВЛЕНО)
Украгоком - Нива 3:0. Коли в повітрі пахне літом... (ОНОВЛЕНО)

Украгоком - Нива 3:0. Коли в повітрі пахне літом... (ОНОВЛЕНО)

У 24-му турі Другої ліги тернопільська Нива на виїзді не змогла представити вагомих аргументів Украгрокому з Головківки (3:0). Жовто-зелені на фоні невиразної гри пропустили всі три голи у першому таймі.

Прогнози на матч новачка професійного футболу Украгрокому проти тернопільської Ниви виправдалися на всі 100%. Господарів поля по праву вважали фаворитами зустрічі і вони довели свою перевагу переконливою перемогою над підопічними Богдана Стронцицького, сповна відомстивши Ниві за поразку у Тернополі в першому колі (1:0).

Футболісти Украгрокому зі стартових хвилин поєдинку заволоділи ігровою ініціативою і буквально не випускали тернополян зі своєї половини поля. Загалом гості лічені рази перетинали середину поля, а тому про небезпечні моменти на ворота суперників мова взагалі не йшла. Першого ляпаса жовто-зелені отримали вже на 13-ій хвилині гри, коли точним ударом відмітився Гріщенко — (1:0). У цьому епізоді невдало зіграв кіпер Ниви Роман Данкович, який не дотягнувся до не надто сильного удару. 

Незадовго після першого взяття воріт, Украгроком святкував вже вдруге. Призначений пенальті у ворота тернопільської команди вдало реалізував Каліновський (2:0). А остаточно добив Ниву гол "у роздягальню" від досвідченого Євгена Фальковського (3:0). Господарі поля, фактично зробивши гру у першому таймі, після відпочинку збавили оберти. Нива частіше почала робити "вилазки" до штрафного майданчика аграріїв.

У другому таймі Нива мала нагоду забити зі стандартів. Але штрафні удари у виконанні футболістів з Тернополя цього разу не влучали у потрібну ціль. Кілька разів тернополяни стріляли з далеку, але круглий вперто відмовлявся залітати у ворота. А у одному із епізодів арбітр гри не призначив у ворота Украгрокому відвертий пенальті.  

Отож, тернопільській Ниві не вдалося продовжити свою виграшну серію до трьох матчів. Поразка (3:0) — цілком справедлива, адже суперники переграли нашу команду за всіма статтями. Статистика Украгрокому у останніх матчах вражає: у трьох зустрічах аграрії забили опонентам вже 12 голів та лише одного разу діставали м’яча з власної сітки.

Украгроком - Нива 3:0

Голи: Гріщенко 13, Каліновський (25, пен.), Фальковський 44

Украгроком: Шоботенко, Пономаренко, Місюра, Радевич, Бахуринський (Томах 46), Каліновський (Горобець 64), Гріщенко (Русин 70), Марущук, Шмиговський, Волков (Батраченко 76), Фальковський (Вдовіченков 46).

Нива: Данкович (Мазур 83), Ільїн (Городецький 59), Плішка, Гречка, Гринишин, Лебединський, Османов, Топчевський, Шонія, Мдинарадзе (Скакун 46), Гребінюк.

Попередження: Османов 31, Пономаренко 55, Томах 90.

Вилучення: Шмиговський 75.

sports.te.ua

Дата: 15.05.2012
Коментарі
Хто хоче потрапити на матч Швеція Англія пишіть мені. Продаю свій квиток. Пишіть в асю або тут про бажання придбати квиток.

Ася 648252591

Городецький повернувся до команди!!!У цій грі він вийшов на заміну на 59 хвилині.Було б здорово підписати ще кількох тернополян з минулорічного сезону.Віталі удачі,Дуже гарний гравець,ще й наш,тернополянин!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29