Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Валентин Хоптян: "Завдання - перша ліга. Його ніхто не відміняв"
Валентин Хоптян:

Валентин Хоптян: "Завдання - перша ліга. Його ніхто не відміняв"

Голова ОДА Валентин Хоптян побував на матчі у Стрию. Відразу після матчу "Скала" - "Нива" ми поцікавилися у голови області враженнями від матчу та останніми новинами

- Перш за все треба почати з того, що ми повністю провалили минулий рік, минулий сезон, ми бачимо, що команда, як така, сьогодні, можна сказати, тільки створюється. Створюється команда як гравців, підбір гравців по лініях, так і тренерський штаб.

Останнім я сьогодні не задоволений, тому що завдання яке було поставлене напередодні сезону по укомплектуванню команди було на жаль виконано не сповна.

Зокрема, сьогодні ми побачили провали в захисті. Два центральні захисники... Я не знаю чому вони так провалювалися. Мені незрозуміла сьогодні, якщо відверто, гра воротаря. Якщо говорити про минулі сім ігор, то це була світла полоса у всій команді. Він грав стабільно і впевнено, це надавало впевненості та віри іншим молодим гравцям команди. Сьогодні ми побачили зовсім протилежну гру. Причини будуть розглядати тренери і будемо вирішувати, як нам далі діяти.

Але я хочу сказати, що команда вже є, сьогодні підібрано новий тренерський штаб команди. Він буде професійний, надійний.

Зараз ми в пошуку ще кількох гравців. Ми бачимо, що сьогодні наші земляки, тернополяни, непогано грають в інших клубах. Наше завдання створити умови, повернути їх додому. Але, скажу відверто, що сьогодні проблеми не тільки в цьому. Якщо фінансування сьогодні вирішується і 50% бюджету клубу дав добро допомогти наш земляк, родом з Заліщиків, Фірташ Дмитро Васильович, друга частина - то буде спонсорська допомога аграріїв та бізнесменів нашого краю, і так ми домовились вирішувати нашу фінансову проблему, то сьогодні виникла ще одна проблема - це база команди. Як ви знаєте, цю базу, що була у команди (у В. Гаях) обласна рада забрала під роликовий біатлон і т.п. Є проблема, але ми її вирішимо, ну, скажімо, у найближчі десять днів.

Будемо награвати далі команду, готуватися до другого кола наступного року. Завдання, які стояли - залишаються. Ми їх не змінюємо. Команда формується. Команда буде. Вона вже є, але ще не така, яку б ми хотіли.

Уболівальники хочуть бачити її кращою, ми, керівники області, теж хочемо бачити її кращою.

Хочу сказати, що сьогодні ми вирішили питання (9 млн грн з державного бюджету), щоб завершити повну 100-процентну реконструкцію нашого тернопільського стадіону. Це - нове електронне табло, це - 15 тисяч пластикових крісел, це - повна заміна освітлення та встановлення сучасних бігових доріжок.

А крім того, як ви знаєте, робота продовжується по усій області, зокрема по реконструкціях стадіонів.

От недавно взялися (два тижні тому) побудувати практично новий стадіон в Збаражі до 80-річчя, я хочу сказати, що ми вже одну трибуну за два тижні спорудили і за наступних два тижні буде друга. Вже встановлено освітлення, вже сьогодні робляться бігові доріжки, так що ми сьогодні показуємо, що якщо взятись разом - влада області, районів, бізнес, аграрний бізнес, бізнесмени, люди, - об’єднавши зусилля, можна багато що вирішувати.

Навіть по стадіону, де ми знаходимося бачимо, що тут немає освітлення, друга трибуна - зовсім нічого не зроблено. А команда тут є, непогана команда, але сьогодні ми мали в неї вигравати. Якби, повторю, не три гравці в нашій команді.

 - Ви сказали, що сьогодні є вирішення з тренерським складом...

- Ми запропонували сьогодні Ігорю Яворському, нашому земляку, патріоту нашого краю, тернополянину, який грав і у вищій лізі , забивав, всі його знають і поважають посаду головного тренера, його заступником запропонували фахівця, що виводив футбольний клуб "Нива" у майстри ще з Підгаєць та Бережан, Михайла Дунця

А цих фахівців, що є в клубі на даний момент ніхто не звільняє, далі будемо дивитися.

- Ще раз, будь-ласка, конкретніше про завдання на сезон

- Ми повинні ввійти у першу п’ятірку.

- Тобто воно трошки відкоректоване...

- Ні. У п’ятірку після першого кола (очевидно мається на увазі після осіннього етапу, який зачіпає і перші тури другого кола)

- Зимою буде активний трансферний період?

- Так. Основне завдання - перша ліга. Його ніхто не відміняв.

www.karacool.com.ua

Дата: 26.09.2011
Коментарі
Зима може поміняти ситуацію... Але я думаю що в цьому сезоні нам навряд чи світить перша ліга

та шо ви так Сум боїтесь?? Не такий стршний вовк як його малюють. Гра в Тернополі зними показала шо до чого!!

:D Суми мають гроші, мають виконавців і вже мають відрив у очках, що ми їх обігнали, ми повинні вигравати все(!!!) а Суми повині хоча би раз в три тури втрачати очки.

Нє я розумію що Нива може всі наступні матчі виграти, і я впринципі в це вірю, трошки)) але суперники на чолі з ФК Суми свого не упустять.

Ось це мужик взявся за Ниву. Інколи здається, що більше проблем в області не існує. Я також люблю футбол, ну але нагинати аграріїв і примусово (добровільно хто свої гроші віддасть?) вибивати зароблені ними гроші... ну не знаю чи правильний це шлях.

Та і посада голови ОДА... це все тимчасово. Завтра гарант скаже звільнити... і все... накрилось все.

Та і чому ніхто його не запитує про підписання гравців, а не взяття в оренду. А то понабирали... Хоптяна звільнять, а гроші їм хто віддавати буде?

Як тільки зміниться Хоптян - так і буде гаплик, можете не сумніватися. Які тут взагалі можуть бути дискусії...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29