Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Вмикаємо четверту передачу... Єдність-Нива - 4:0.
Вмикаємо четверту передачу... Єдність-Нива - 4:0.

Вмикаємо четверту передачу... Єдність-Нива - 4:0.

Пропонуємо Вашій увазі (знаю, що із запізненням, а що робити? Немає інформації...) звіт про гру від газети "20 хвилин"...

Поразкою з рахунком 0:4 завершився візит тернопільської "Ниви" у Плиски, де тернополян переграла місцева "Єдність". Матч у рамках дев’ятого туру першості України у другій лізі відбувся у суботу, 18 вересня.

Матч проти плисківської "Єдності" наші земляки проводили у ранзі сусідів по турнірній таблиці зі своїми опонентами. Останні невдачі плисківців відкинули цю команду аж на 10 сходинку в турнірній таблиці. Перед цим протистоянням наші суперники поступалися тернополянам двома очками. Проте ця позиція у турнірній таблиці не повинна була вводити в оману уболівальників.

Статистику не зіпсували

Фактично "Єдність" у своєму теперішньому стані - це колектив, який здатний вирішувати серйозні завдання. Про це свідчить і їх доробок - у домашніх матчах команда здобула п’ять очок у трьох поєдинках, так і не зазнавши жодної поразки та навіть не пропустивши у свої ворота жодного м’яча. Тому було зрозуміло, що такі позиції цього клубу тимчасові і далі "Єдність" підніметься у звичну для себе середину турнірної таблиці.

Не зуміла зіпсувати домашню статистику "Єдності" і тернопільська "Нива". У звітному протистоянні плисківці знову не програли вдома і навіть не пропустили. Зате "відвантажили" у ворота наших земляків чотири м’ячі. До речі, очевидцями цієї поразки стали також близько 10 фанатів "Ниви", які відправилися у Плиски підтримати нашу команду у боротьбі з конкурентом.

За словами наставника "жовто-зелених" Сергія Шиманського, у перші 15 хвилин зустрічі наші земляки виглядали цілком пристойно. Вони більше контролювали м’яч, щоправда, до загроз справа не доходила, однак і біля своїх воріт тернополяни не допустили промахів. Переломним у поєдинку стало взяття воріт на 16-й хвилині. Під час того, як нашим двом гравцям надавали медичну допомогу, таким чином, що вони не могли бути на футбольному полі, господарі розвинули свою атаку правим флангом. На удар гравця "Єдності" Андрієшин зреагував, однак відбив перед собою - на добиванні першим зіграв Георгій Яворський, який відправив м’яч у сітку воріт. До завершення першого тайму наші земляки пропустили вдруге - Віталій Колесніков ударом головою впритул замкнув передачу партнера із флангу.

Два голи після перерви

Після перерви картина гри особливо не змінилася. За словами наших фанатів, які відвідали цей матч, тернополяни в основному загрожували воротам опонентів після виконання штрафних ударів, проте в усіх випадках Анатолій Грінченко пробивав невдало. Втратили свої нагоди також Анохін та Остренко. А от плисківці забивали. Так, на 62-й хвилині передачу партнера з флангу точним ударом головою замкнув уже Олег Коваленко - 3:0. Остаточну крапку у матчі поставив удар Андрія Марущука, який з лінії штрафного майданчика влучив у дальній кут воріт Руслана Мазура, котрий вийшов на поле замість Дмитра Андрієшина.

Отже, поразка 0:4. Хоча й на очки, мабуть, мало хто розраховував, розгром у цьому випадку видався явно недоречним. За словами наставника "жовто-зелених" Сергія Шиманського, плисківці у цьому матчі реалізували ледь не всі свої голові нагоди. Невдало також зіграла і задня лінія нашої команди, яка допустила чимало помилок. Надіємося, вже до наступного матчу роботу над помилками гравці та тренери вже зроблять, і тернополяни зможуть знову побачити якісну гру у виконанні своєї команди.

Відзначимо, що наступний поєдинок "жовто-зелені" проведуть 25 вересня на своєму полі. Протистоятиме нашій команді чернігівська "Десна".

"20 хвилин"

Дата: 21.09.2010
Коментарі
Тепер вже Нива в своєму репертуарі ... Що чекати від матчу з Десною ? Може рідні стіни поможуть...

може поможуть....програти з меншим рахунком

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29