Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" зазнала виїзної поразки у Черкасах

"Нива" зазнала виїзної поразки у Черкасах

Сьогодні, 01 серпня, у 2-му турі Першої ліги "Нива" зазнала першої поразки у сезоні.

Стартовий тур обидві команди почали з нічиї. Незважаючи на це, Роман Толочко випустив той самий стартовий склад, що був в попередньому матчі.

У першому таймі більшу частину часу м'яч перебував на половині наших футболістів, через що господарі створили багато моментів у воріт Поповича. Вже на початку зустрічі небезпечний момент створив Юрій Бушман, який з-за меж карного майданчика перевірив реакцію нашого Єгора. Буквально через декілька хвилин капітан Черкас, традиційно підключився до розіграшу кутового й головою пробивав з доволі близької відстані, але воротар «Ниви» в красивому стрибку перевів круглого на ще один кутовий.

Перший гольовий момент "Ниви" припав на середину першого тайму. Після подачі Гудака з правого флангу в штрафний майданчик, Андрій Фаюк з близької відстані не попав по воротах. Через декілька хвилин можливість забити мав капітан тернополян Олег Керчу.

Найбільш небезпечний момент мали господарі, а саме Олександр Батальський, який пробиваючи головою влучив у стійку воріт.

Другий тайм наші гравці розпочали активною грою. І вже на перших секундах міг забивати Ярослав Захаревич, після пасу Кухарука. В народі кажуть: "Якщо не ти - то тебе", і так сталося. Вже на 53 хвилині помилка Кухарука коштувала тернополянам одного м'яча. Миттєво відреагував тренерський штаб "Ниви": на поле вийшли Тарас Дурай та Роман Кухарський. І через 10 хвилин Волошинович підхопив м'яч після відскоку від Олега, увійшов у штрафну зону і пробив повз голкіпера - 1:1.

Після голу у ворота господарів, тренер "Черкаського Дніпра" зробив свою порцію замін і до того ж не помилився. Свіжий Руслан Качур, замкнувши подачу з флангу ударом головою у ближній кут, знову вивів дніпрян вперед. А вже у доданий час Качур вдруге зумів "відклеїтися" від захисника в штрафному і замкнути подачу зі стандарту - 3:1.
 

"Черкаський Дніпро" – "Нива" 3:1

Голи: Скепський (50), Качур (75, 90+3) — Волошинович (61)

"Черкаський Дніпро": Мирний, Скепський, Бурлін, Давидов, Сафонов, Тарасенко, Бушман (Скарлош 79), Гонщик (Шопін 66), Мединський, Батальський (Качур 69), Кошка

"Нива": Попович, Гудак, Мучак, Петрівський, Бочкур (Яневич 73), Керчу, Захаревич (Кухарський 55), Озарків, Волошинович, Кухарук (Дурай 55), Фаюк

Попередження: Сафонов (76) – Кухарук (36), Кухарський (81)
 

P.S. - Ниві потрібно відпрацьовувати на тренуваннях передачу точного пасу, так як більшість передач в матчі були нікудишні. Може зі мною дехто не згодиться, але це чисто моя думка.
Дата: 01.08.2015
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29