Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Чому футбольні клуби Нива та ФК Тернопіль не можуть об'єднатися?
Чому футбольні клуби Нива та ФК Тернопіль не можуть об'єднатися?

Чому футбольні клуби Нива та ФК Тернопіль не можуть об'єднатися?

От я вам так скажу. Коли отакі от ідіотизми зникнуть з футбольних горизонтів — тільки тоді можна буде починати заїкатись про те, що в Україні є футбол в нормальному, європейському якщо хочте, смислі. І що Україна може починати претендувати на звання "футбольної країни".

Ну от подумайте самі. Є два клуби. Один — Нива — упевнено "бомжує", ледь не знялись з чемпіонату. Інший — Тернопіль — веде скромне, хоч і не таке безнадійне, існування. Кого з ким об’єднувати? Навіщо? Що вони можуть один одному дати?

Почнемо з найпростішого варіанту. Тернопіль — Ниві. Фінанси? Смішно. Там і так небагато виділяють на прожиття. Якісь інфраструктурні умови — про це навіть не починаю говорити. Вивіску, історію? Нуль.

Нива — Тернополю. Відразу пропускаю перші два пункти. Вивіска, історія. Ну так, у Ниви, порівняно з Тернополем, тривала і багата історія. В українській вишці пограли, грандів обігрували. Але. Скажіть на милість — який тоді був взагалі сенс створювати цей ФК Тернопіль? Ну прийшли б відразу, домовились би з тодішнім власником/куратором Ниви — та й по всьому.

Ні, створили Тернопіль. Ну, так розвивайте. Створюйте бренд, пишіть історію. Он уже перший успіх маєте — чвертьфінал кубку. Нива за всі часи незалежного футболу вище не піднімалась — навіть будучи твердим середняком вищої ліги.

Хоча про що мова, якщо неофіційно про Тернопіль говорять як про банальну структуру для відмивання грошей… Правда це чи ні, не знаю. Але сенсу в таких об’єднаннях не бачу в принципі. Насправді, навіть якщо повірити в те, що "це об’єднання дасть нове життя славному тернопільському флагману" (об’єднуватись же будуть напевно не під вивіскою Тернопіль) — то подібні попередні історії в українському футболі закінчувались печально. Не може з двох жебраків вийти нормальна заможна сім’я. Не буває такого.

Дата: 03.04.2014 Джерело: UA-Football
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29