Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Дністер" 4-1 "Нива". Результату знову немає...

"Дністер" 4-1 "Нива". Результату знову немає...

null"Дністер" 4-1 "Нива"

Голи: Каблаш 5, Беркита 16п., Каблаш 42, Полтавець 50, Каблаш 59 

"Нива": Вірковський, Гринченко, Лівіцький (капітан), О.Петрик, Бінкін, Дуда (Сокіл, 74), Беркита (Городецький, 80), Мельник (Вербний, 28), Вонс (Мищишин, 55), Федосенко, Майдан (Задойко, 68).

"Дністер": Лавренцов, Вишталюк, Хромих (Поспелов, 83), Буряк, Гаврилюк, Полтавець (капітан)(Лобан, 63), Платунов, Д.Пархоменко (Мамотенко, 73), К.Пархоменко, Степанишин (Піцик, 46), Каблаш (Мочуляк, 61). 

Крах "Ниви" в Овідіополі

Після поразки "Дністру" тернопільська "Нива" ще більше ускладнила собі життя у боротьбі за виживання в першій лізі. Адже попереду команду очікують поєдинки із лідерами.
Поразкою 4:1 завершився візит тернопільської "Ниви" в Овідіополь 3 травня.
Нашу команду просто розгромив місцевий "Дністер". Поєдинок проходив на стадіоні "Дністер" ім. В. Дукова. Єдиним забитим голом у складі "Ниви" в середині першого тайму, реалізувавши пенальті, відзначився Юрій Беркита.

Поєдинок тернопільської "Ниви" проти овідіопольського "Дністра" уболівальники чекали із нетерпінням. Саме це протистояння, по суті, мало дати відповідь, чи готова команда продовжувати боротьбу за збереження прописки у першій лізі. Перемога івано-франківського "Прикарпаття" у Харкові над безпосереднім конкурентом, збільшив відрив "жовто-зелених" від рятівного 16-го місця аж на п'ять очок. Тому здобувати очки в Овідіополі треба було обов'язково.

Швидкий гол сплутав карти

Наставник "Ниви" Едуард Павлов не став надто експериментувати зі складом. На поле вийшли фактично всі футболісти, які грали у попередньому поєдинку проти "Олександрії". Винятком стала лише поява в основному складі лівого захисника Дмитра Бінкіна.

Розпочали тернополяни з провалу у захисті. Тому вже на 3 хвилині опинилася у ролі доганяючих. Після подачі кутового із правого флангу у виконанні Валентина Полтавця, вкрай невдало зіграв хтось із захисників "Ниви", який намагався вибити м'яч. Врешті "шкіряний" просто поклали на ногу Олександру Каблашу. Форвард гостей із вбивчої позиції не схибив (1:0).

Такий початок поєдинку став "холодним душем" для тернополян, і до їхньої честі – вони не знітилися, а вже за десять хвилин відновили рівновагу. Після виконання штрафного удару, м'яч у карному майданчику гостей влучив у руку гравця господарів Дмитра Пархоменка. Арбітр вказав на 11-метрову позначку. Вирок чітко реалізував Юрій Беркита. Досвідчений голкіпер гостей Сергій Лавренцов напрямок польоту м'яча вгадав, однак допомогти своїй команді не зумів (1:1). Варто зазначити, що у цьому сезоні Беркита вже вдруге забив "Дністру". У матчі першого кола він засмутив голкіпера овідіопольців красивим ударом з-за меж штрафного, забивши другий гол у матчі. "Нива" тоді перемогла (2:0).

Гол був справою часу

Після пропущеного голу "Дністер" заграв активніше, буквально закривши "Ниву" на її половині поля. Тернополяни ж побудували гру на контратаках, котрі, варто сказати, у них не виходили. Лише в одному із моментів тернополяни по-спражньому загрожували воротам Лавренцова. "Під завісу" першого тайму із лінії воротарського майданчика головою пробивав Майдан, проте влучив у поперечину. Рахунок до того часу вже був 2:1 на користь господарів. На 41-й хвилині провалився центр захисту гостей. Наші не встежили за Олександром Каблашем. Нападник "Дністра" на дальній стійці точним ударом замкнув прострільну передачу від Пархоменка і вивів свою команду вперед.

Якщо у першому таймі "Нива" ще показувала хоч якусь гру, то у другому - перевага "Дністра" стала тотальною. Як наслідок – третій забитий гол. Провалом центральних захисників "Ниви" на 51-й хвилині скористався форвард "Дністра" Валентин Полтавець.

Після перерви "посипалися"

Тож уже у дебюті другого тайму доля матчу фактично була вирішена. "Дністер", не форсуючи подій, забив ще раз. Олександр Каблаш оформив хет-трик у матчі, після того, як виграв боротьбу в захисника "Ниви", та заштовхав м'яч у ворота.

Після четвертого забитого м'яча головний тренер "Дністра" Андрій Пархоменко замінив основну атакувальну силу своєї команди Олександра Каблаша на знайомого тернопільським уболівальникам ветерана Олега Мочуляка. Він захищав кольори "Ниви" у далеких 1993-1994 рр. Цей гравець також міг забити у ворота екс-колег, коли на 65-й хвилині увірвався у штрафний майданчик "Ниви". Забракло влучності - з хорошої позиції цілив у дальній кут воріт.

До кінця зустрічі "Нива" пропустила ще тричі. Втім, щоразу арбітр взяття воріт відміняв. У першому та третьому випадках через порушення правил, у другому - через офсайд. Фінальний свисток зафіксував розгромну поразку, що залишила куди більше відкритих запитань, аніж відповідей...

Загалом "Нива" у цьому протистоянні справила гнітюче враження. Хоча у грі команді (особливо у центрі поля) було помітно думку тренера, індивідуальна майстерність бажає кращого. Після такої гри візиту одного із лідерів першості, мотивованої луцької "Волині", вболівальники очікують із острахом...

Прес-служба ФК "Нива" Тернопіль

Дата: 03.05.2010
Коментарі
Faino дивився пряму трансляцію, і був сильно розчарований

Мда... Це стає схожим на кінець...
zolote_pole - ти бачив матч?

та всі бачили матч
було робоче он-лайн відео

Мда...не хоче Нива залишвтись в 1 лізі...

Після матчева прес-конференція http://www.odessa-sport.info/index.p....temid=2

INGLATER де ти в нас гру побачив, такої безхарактерної "Ниви" я давно не пригадую. До речі огляд гри http://devyatka.com/news/ukraine/first/1398.html

гри теж немає...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29