Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" 1:1 "Славутич" - нічия по пенальті (ДОДАНО ЗВІТ+ВІДЕО)

"Нива" 1:1 "Славутич" - нічия по пенальті (ДОДАНО ЗВІТ+ВІДЕО)

Долю домашнього матчу Ниви із черкаським Славутичем вирішили 2 влучні постріли із 11-метрових позначок. Спершу Євген Гуд реалізував пенальті, а кількома хвилинами пізніше вже Нечипорук був влучним з одинадцятиметрового.

Голи: Гуд 49 хв (пен), Нечипорук 54 хв (пен)

Стартові склади:
«Нива»: Д.Козенко, В.Рудий, І.Шишкін, М.Костюченко, А.Башлай, О.Ничипорук, Ю.Войтович, О.Коваленко, Я.Галенко, Я.Сокол, П.Онисько. Запасні: Т.Чоларія, О.Гребінюк, С.Ільїн, О.Музика, І.Цимбалістий, Є.Піцик, В.Плішка. В.о.тренера: Б.Стронціцький.

«Славутич»
: О.Крупниченко, М.Лисоконь, О.Тарасенко, Т.Листопад, Д.Фаворов, О.Лобов, М.Сергійчук, О.Шуляк, Є.Гуд – к/к, С.Таран,  Д.Атаманюк. Запасні: А.Лєнчінков, О.Кононихін, В.Котов, В.Кобзістий, Д.Кошелюк, А.Сірий, Д.Кобіков. Тренер: О.Кирилюк.

Пропонуємо Вашій увазі звіт матчу від журналістів офіційного сайту "Славутича". Завжди цікаво поглянути на себе із сторони...

Черкащани активно розпочали матч, відчувалося бойове налаштування на гру. Основна загроза для господарів надходила з лівого флангу, де нагнітав події Сергій Таран.

Холодним душем для приїжджої команди став епізод на 17-ій хвилині. Нападник «Ниви» Павло Онисько «обікрав» Тимофія Листопада. Вихід один в один ледь не завершився голом – м’яч у лічених сантиметрах пролетів біля лівої стійки воріт. «Славутич» відповів небезпечним ударом з гострого кута.

У компенсовані до перерви три хвилини черкащани організували два гольових моменти. Спочатку триходівка Гуд-Таран-Атаманюк завершилася неточним ударом, а потім Михайло Сергійчук (відзначимо розрізаючий пас від Дмитра Кобікова) не реалізував вихід сам на сам.

Початок другого тайму ознаменувався двома одинадцятиметровими. Покарання за порушення на Денисові  Атаманюку чітко реалізував, розвівши по кутах м’яча і голкіпера, Євген Гуд. Через п’ять хвилин за гру рукою був призначений пенальті вже у протилежні ворота – тернополянин Олександр Ничипорук також не схибив – 1:1.

Гра значно пожвавішала. Двічі Сергій Таран виводив на ударну позицію свого партнера по команді Сергійчука, але це був не день Михайла. Непогано господарі розіграли штрафний – з ударом Юрія Войтовича справився голкіпер Олексій Крупниченко.

У кінцівці матчу господарі почали відверто затягувати час. Штурм воріт «Ниви» на останніх хвилинах поєдинку не приніс для «Славутича» бажаних дивідендів.

Олександр Кирилюк, головний тренер "Славутича":

Тішить те, що ми в останніх трьох матчах із сильними суперниками набираємо очки. Але є розчарування, що ми не можемо виграти всі матчі – вони закінчуються з нічийним результатом.

Особливо болісною була втрата двох очок у Тернополі, де нашою командою було створено достатню кількість гольових моментів, влучне завершення яких могло б забезпечити максимальний результат. На сьогодні хотів би відзначити позитив у тому, що наші футболісти не задоволені таким результатом у грі  з міцним і непоступливим суперником.

Відео-огляд матчу - до Вашої уваги :)

Дата: 22.10.2011
Коментарі
Шкода але суддя в Тернополі сьогодні начудив, "лівий" пенальті у ворота "Ниви", тай по другому голу забитому нами є питання до бокового. Хоча вцілому грали дві рівні команди :D

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29