Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Нива" і "Скала" - мирна нічия

"Нива" і "Скала" - мирна нічия

Сьогодні, о 14:00, відбувся товариський матч "Скала" Стрий - "Нива" Тернопіль, де Тернополяни зі Стриянами, розійшлися миром.

Товариський матч

22.03.2014. стадіон «Сокіл», м. Стрий. +20°С

«Скала» Стрий - «Нива» Тернопіль - 1:1 (0:1)

Стартовий склад "Ниви": голкіпер на перегляді – Яневич, Донець, Лазорик, Романюк – Малиш, Басараб – Загинайлов, гравець на перегляді, гравець на перегляді – Мельник.

На заміну виходили: Новак, Бадло та ще 4 гравці на перегляді

У Стрию сьогодні сонячна погода. Рівно о 14:00 суддя дав свисток, про початок матчу. «Нива» взяла під свій контроль м’яч і тільки гравці приблизились до штрафної господарів, потенційний новачок «Ниви» пробив над хрестовиною воріт. Другий момент мав Ігор Мельник – пробивши головою, після подачі потенційного новачка. Також слід відзначити воротаря «Скали», який зберіг м’яч, після удару Загинайлова з кута штрафного майданчика. Гравці «Ниви» продовжували тримати м’яч в себе, хоча господарі намагалися забрати його. Дальше Мельник впав в штрафній, але суддя не призначив пенальті. На середину першого тайму, господарі зарухалися. Контр атака «Скали», простріл в штрафний майданчик, але потенційний новачок-воротар забрав м’яч у руки. Були ще моменти: але захист і воротар – грали надійно. Мали шанс забити Загинайлов і Басараб. Після зіграних 30 хвилин, гості зуміли забити гол – це зробив Загинайлов, де потенційний новачок скинув м’яч йому головою – 0:1. Перед кінцем першого тайму, травму отримав гравець «Скали», і його змушені були винести на ношах. Решта часу м’яч спокійно контролювала «Нива».

Розпочався другий тайм. В «Ниви» 4 заміни, на поле виходить Новак, Бадло і два потенційних новачка. Перший небезпечний момент створюють гравці «Скали» при виконанні штрафного, але Новак вибив м’яч кулаками за межі штрафного майданчика. Нагоду забити мав потенційний новачок після подачі іншого новачка. У центрі поля Мельник порушив правила і отримав жовту карточку. Через декілька хвилин, жовту карточку отримав гравець Стрийської команди.  Два шанси мав забивати Бадло: перший при ударі головою м’яч попав в перекладину, другий при пострілі влучив в захисника. Ще одна заміна: на поле виходить потенційний новачок, замість Басараба. Далі гравця «Скали» збиває у штрафному майданчику Новак. Господарі заробляють право на пенальті, а Новак – жовту карточку. І вони використовують це право – рахунок 1:1. Після розіграшу м’яча, потенційний новачок «Ниви» пробиває вище воріт. Гра відбувається переважно в центрі поля. Мельника збили були на лінії штрафної. Виконувати удар, випала честь потенційному новачкові, але пробивши – м’яч попадає в стінку і виходить за межі поля. Почала надійно грати оборона господарів. Знову після удару потенційного новачка, м’яч летить вище воріт. Ще одну жовту карточку отримав гравець «Скали», за фол в центрі поля. Заміна в «Ниви»: потенційний новачок замість Бадла. Далі нереалізована контр атака «Скали». До кінця матчу залишилися лічені хвилини. Господарі пробивають по воротах, але Новак на місці. І на цьому матч завершився. Команди розійшлися миром – 1:1.

За інформацією з оф. групи ВК "Нива" Тернопіль

Дата: 22.03.2014
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29