Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » "Ниві" обласна влада допоможе лише у разі повного погашення боргів

"Ниві" обласна влада допоможе лише у разі повного погашення боргів

Область допоможе "Ниві” лише у випадку повного погашення теперішніх боргів накопичених теперішнім керівництвом через несвоєчасну сплату заявкових внесків. 

Про це на нараді з питань розвитку футболу в області 12 березня зауважив голова обладміністрації Валентин Хоптян. Зокрема мова там йшла про стан стадіонів у Тернопільській області, повідомили у прес-службі обладміністрації.


Так, губернатор наголосив на важливості відновлення футбольних команд, реконструкції стадіонів і будівництві майданчиків зі штучним покриттям для занять цим видом спорту.


- Треба звернути увагу на наші стадіони, - заявив Валентин Хоптян. – У кожному районі має бути хоча б один сучасний стадіон, оснащений пластиковими сидіннями, освітленням та відремонтованими вбиральнями і душовими кабінами.


Також голова адміністрації поставив завдання відновити у кожному районі футбольні команди й активізувати роботу зі створення дитячих футбольних команд.


- Потрібно достойно представляти область у футболі. Тому сьогодні у кожному районі має бути достойна футбольна команда, котру відповідно фінансуватимуть, - наголосив пан Хоптян. – Ми не повинні забувати про дитячий та юнацький футбол. Найближчим часом відбудеться зустріч з викладачами фізкультури. Ми обговоримо з ними питання популяризації футболу й спорту загалом серед школярів.


Керівник області поставив завдання до Дня Незалежності облаштувати всі стадіони на Тернопіллі. Не оминув Валентин Хоптян і запитання про долю ФК "Нива”.


- Допомагати команді "гасити” борги ніхто не буде, - зауважив пан Хоптян. – Так само не йдеться про виділення з бюджету команді 4 млн грн. За моєю інформацією, достатньо бюджету в 1,5 млн грн, аби боротися за місця у верхній частині турнірної таблиці другої ліги. Але якщо теперішнє керівництво клубу не погасить борги, допомагати "Ниві” ми не будемо. Аж до того, що створимо новий футбольний клуб і назвемо його "Галичина”.


Нагадаємо, наразі тернопільська "Нива” у своєму пасиві має чимало боргів – це і левова частка заявкового внеску на поточний сезон у другій лізі, а також боргові зобов’язання перед колишніми футболістами. Про точний розмір пасивів клубу нічого невідомо.


Джерело http://20minut.ua

Дата: 15.03.2011
Коментарі
А тим часом,у Ниви новий тренер ...

Др речі народ раніше ж говорили про якогось спонсора з Канади. То може якщо облдержадміністрація нічого не може зробити з командою - то може канадець зможе?)

Та де він той канадець?! Нема ж ніфіга!

Хоптян?)Вчора по ящику показували його квартиру в якій вода не перекрита і він час від часу підтоплює людей, а сусідів які йому дзвонять чують відповіді проте які зайняті хазяїни і посилання нафіг, він допоможе Ниві?)) незнаю наскільки то правда але але...

От і будь мудрий, і май сусіда чиновника! Ти сподіваєшся що може світло на дорозі проведуть - а він тебе підтоплює, поки займається справами державної важності))
Всіляке буває... :D

bestFan

Прочитати статтю влом? Здоровий глузд:
1) "Нива" зараз це пасив у півмільйона, та повна відсутність всього, що ти перелівчив - гравців та інфраструктури
2) Новий клуб - відсутність всьго, включаючи боргів.

Де здоровий глузд платити чужі борги? Ім"я, славні традиції та все інше не мають сенсу, коли мова йде про виділення реальних коштів на чужі пасиви.

Хоча... все буде файно(С), "Нива" буде...


Щиро надіємось на
<quote> Хоча... все буде файно(С), "Нива" буде... </quote>

ну раз Нива - буде - значить вже добре...

Блін, далі срака. Далі нічого приємного не сказали...

Як відмила? Я глибоко сумніваюсь що на за історію їх правління через Ниву пройшло стільки грошей

Були люди в Ниві, які обікрали все, що тільки можна було. Нива коли виходила в Першу Лігу, то її бюджет був 5 млн гривень. А тепер який?

Допомагати команді "гасити” борги ніхто не буде...Але якщо теперішнє керівництво клубу не погасить борги, допомагати "Ниві” ми не будемо. Аж до того, що створимо новий футбольний клуб і назвемо його "Галичина” - він непросто це сказа томущо ниву захопила банда яка відмила з клубу більше 30 млн гривень

А якже ці його казки про Вищу Лігу? Ледь не про Єврокубки??? Все??? Тепер максимум шо він обіцяє боротьтба в 2 лізі??? А через місяць шо обіцяти буде??? Це інтерв'ю остаточно впевнило мене в тому, що Нива йому, як впринципі і всім чиновникам до одного місця...

...створимо новий футбольний клуб і назвемо його "Галичина”...мене це вбило. Адже вже є клуб, є історія, потрібні лиш гроші. А новий клуб потребує і гравців, і інфраструктури, і репутації, і тих же самих грошей. Де здоровий глузд?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29