Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Новачки "Ниви": детальніше
Новачки

Новачки "Ниви": детальніше

Більш детально про новачків "Ниви" розписали на сайті zz.te.ua. За що їм - велике спасибі! А також користувачу нашого сайту під ніком YuriK - бо саме він знайшов інформацію...

Пост №1 в цьому сезоні, очевидно, займе 26-річний вихованець криворізької футбольної школи Денис Козенко. Голкіпер має досвід поєдинків на місцевий «Кривбас»(переважно, грав за дубль) та сусідні друголігові «Кремінь» та ФК «Полтава».

В захисній лінії троє новачків. Це досвідчені за мірками другої ліги виконавці – 33-річний Олександр Нечипорук, 26-річний Андрій Башлай та 22-річний Тимур Новотрясов. Перший відомий виступами за іллічівський «Бастіон». Крім суто оборонних функцій, в одеській команді був штатним пенальтистом. Своє пенальті Олександр забив і у складі «Ниви». Саме його влучний удар з 11-метрової позначки відкрив лік головам «Ниви» у поєдинку зі СКАДом. Вихованець школи київського «Динамо» Андрій Башлай має в активі кілька появ на полі у складі на збірних U-17 та  U-21, однак минулий сезон завершив у «Сумах». Загалом, кар’єра захисника багата на зміни клубів – «Динамо-2», «Арсенал», «Карпати», «Оболонь», Прикарпаття», «Княжа», «Сталь», «Севастополь», «Суми». Вершиною кар’єри ще одного новобранця Тимура Новотрясова є виступи за першолігову «Кримтеплицю».

Ще двоє гравців іллічівського «Бастіону» підсилили середню лінію поля «Ниви». Це – Володимир Рудий  та Євген Піцик. В півзахисті також з’явилися досвідчений 32-річний Юрій Войтович, який перейшов до «Ниви» з «Сум»(раніше пробував свої сили в «Арсеналі» та «Волині»), Максим Костюченко з «Волині»(раніше – «Зірка» Кіровоград та «Десна» Чернігів), Євген Гончаренко з ФК «Миколаїв»(«Кривбас», ФК «Харків», «Волинь», ФК «Полтава»), Іван Шишкін з ПФК «Севастополь») та Ігор Цимбалістий з «Прикарпаття».

Бойовий дует форвардів мають скласти молоді двадцятирічні вихованець «динамівської школи Ярослав Сокол  та екс-гравець кіровоградської «Зірки» Ярослав Галенко. На допомогу їм придбано ще одного вихованця прикарпатського футболу 24-річного Віктора Барчука.

Як бачимо, поповнення «Ниви» розмаїте. Є молодь, є і досвідчені виконавці. Географія запрошених також розмаїта. Двоє новобранців грали за кримські команди, троє – за «Бастіон» з Одещини,  двоє – з «Сум», двоє – вихованці школи «Динамо», і, звичайно, сусіди – прикарпатці.

Така солянка, зібрана напередодні нового сезону, говорить про те, що збирав її далеко не теперішній тренер «Ниви» Петро Червінь, який не так глибоко знає можливості футболістів з різних регіонів України. Цілком ймовірно, що поки що невідомий «менеджер-селекціонер» прийде до керма команди вже по ходу сезону, а поки що діючий тренер Петро Червінь має обмежений час, щоб з цих непоганих за мірками другої ліги виконавців зліпити команду.
www.zz.te.ua
Дата: 15.08.2011
Коментарі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29