Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Спільними зусиллями врятувати "Ниву"!
Спільними зусиллями врятувати

Спільними зусиллями врятувати "Ниву"!

nullНа прохання наших читачів ми передруковуємо статтю із видання "20 хвилин" про ТОГО "Нива"...

В області не має інвестора, який би самотужки міг взятися за фінансування тернопільської "Ниви”, але є десятки вболівальників, які, об’єднавшись в одне ціле, бажають врятувати єдину професійну команду області.

Прикро визнавати, але скоріш за все наступний сезон тернопільська "Нива" розпочне у другій лізі, пробувши у першому дивізіоні лише один рік. Не останню роль у такому розвитку подій зіграла дуже складна фінансова ситуація у команді, яка не дозволила нашій команді прогресувати, а лише погіршила становище "Ниви".

Кому не байдужа доля

Саме тому було вирішено повернутися до ідеї відродження громадської організації, яка була успішно створена і розпочала свою діяльність під керівництвом нового президента – Романа Мацюпи, який є у минулому легендарним гравцем "Ниви".

Суть організації полягає у тому, щоб її члени щомісячно давали внески від тридцяти гривень, які будуть використовуватися для фінансування головної команди області. Членом громадської організації може стати кожен свідомий вболівальник "Ниви", якому не байдужа доля команди, хай навіть у другій лізі.

Перші кроки ТОГО "Нива" вже зробила і на даний момент у складі громадської організації є вже близько 30 чоловік. Це люди старшого віку, середніх років, а також молоді вболівальники, які вже хочуть допомогти рідній команді. Перші внески були витрачені на розповсюдження реклами громадської організації. Були надруковані брошури, які розповсюджувалися між вболівальниками на одному з останніх поєдинків нашої команди.

Зараз у нашому місті та області немає єдиного інвестора, який би міг взяти на себе повне фінансування футбольної команди першої ліги. Сьогоднішнє керівництво не всесильне і тому єдиною надією на спасіння "Ниви" можуть стати лише її вболівальники. Один із таких фанатів, який одним із перших вступив у громадську організацію, є Ігор Свинчак, який закликав всіх небайдужих долучитися до спільної мети – врятувати єдину професійну команду області.

Разом ми можемо допомогти

- Я народився і виріс у Тернополі, - розпочинає Ігор. - Ще у дитинстві мене почав приваблювати футбол і я завжди старався потрапляти на матчі рідної "Ниви", яка в той час ще виступала у Вищій лізі. Тоді у команди була стабільна фінансова база і криза "Ниві" тільки снилася. Ми обігрували "Динамо" та "Шахтар", але з плином часу ситуація у Тернополі змінилася. Приходили нові люди, змінювалися покоління і "Нива" вже не показувала того футболу, який звикли бачити фани. Прикро було спостерігати за падінням команди, яка на довгі вісім років відправилася у другу лігу. Проте минулого року ми все ж змогли піднятися у класі і, здавалося, що нарешті у Тернопіль повернуться минулі перемоги. Та, на жаль, зараз у команді глибока криза і допомогти "Ниві" можемо тільки ми, прості вболівальники, які справді люблять "Ниву". Я та кілька моїх друзів одні з перших відгукнулися на пропозицію стати членами організації. Пройшов майже місяць і нас стало вже близько 30. Я сподіваюся, що кількість членів організації буде тільки збільшуватися, але для цього потрібно, щоб кожен не байдужий долучився до нашої спільної мети. Я закликаю всіх, хто справді любить "Ниву" та не байдужий до проблем команди – не будьте байдужими, адже тільки разом ми можемо допомогти нашій "Ниві" залишитися на футбольній карті України.

Як бачимо, у нашому місті вже знайшлися добровольці, яким не байдужа доля команди. Тому надії, що громадська організація врятує "Ниву", є і вони з кожним днем збільшуються. Якщо ти справді хочеш допомогти команді і вступити в громадську організацію. можеш завітати у приймальню ТОГО "Нива", яка знаходиться на Центральному стадіоні на третьому поверсі у кабінеті №1. Організація працює щоденно із 10:00 до 17:00.

Інформаційний щоденник Тернополя - "20 хвилин"

Дата: 01.06.2010
Коментарі
http://te.20minut.ua/news/177269 із слів Шиманського відбулись зміни в керівництві клубу. Хто саме? Хтось щось чув

INGLATER

Ось ти мені скажи, чому від твого сайту більший толк ніж від так званого офіційного?

Тут конструктив, там суцільний базар, який ні до чого логічного чи потрібного команді не призводить.


Тому що ми кращі :)
І в нас є такі читачі як ти, які допоможуть і порадять :)

я думаю що треба шукати по всій україні cmampion

Дякую, що опублікували.

Велике прохання до адміна. Зроби дану інфу у вигляді постійної реклами на даному сайті, яку відразу можна було б помітити. Не обов"язково у роздалі новин, а можна під опитуванням чи над ним з словами Допомога Ниві і т і.


Дякую за пропозицію.
Я подумаю як можна буде оформити. І на днях постараюся це зробити

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29