Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » Виступ "Ниви" у другому колі під питанням...
Виступ

Виступ "Ниви" у другому колі під питанням...

nullВідбулося засідання Центральної Ради ПФЛ. Приводимо найцікавіший для нас момент:
"…на момент засідання Центральної Поради не внесли відповідну частину заявочного внеску наступні клуби:
- від першої ліги: Кримтеплиця, Прикарпаття, Десна, алчевська Сталь, Харків, білоцерківський Арсенал і тернопільська Нива;
- від другої ліги: Рось, хмельницьке Динамо, Буковина, Карпати-2, Верес, Єдність, Суми, Гірник, Дніпро-75, Кремінь і Металург-2.
Всього на даний момент внесено 1 мільйон 385 з хвостиком тисяч українських гривень, що складають 65 відсотків від загальної суми. Тут і коментувати нічого, самі все бачите. Терміну боржникам було виписано до 26 лютого включно, а далі прийматимуться якісь санкції, швидше за все, зняття тієї або іншої кількості очок.
Президент Севастополя Олександр Красильников запропонував правильну загалом ідею - визначити покарання наперед, щоб недбайливі платники вже зараз розуміли, яке покарання їх чекає. Якщо чекає - бо наша футбольна влада відрізняються рідкісним лібералізмом і поступливістю. Ви думаєте, це був перший крайній термін погашення заборгованості? Ні, звичайно. І історія трьох боржників тому наочний приклад.
Тернопільська Нива. Цей клуб заборговував ПФЛ близько 230 тисяч гривень. Сума, як бачите, немаленька. Тому і реакція з боку Центральної Поради була жорсткою - якщо до кінця дня 26 лютого не буде погашена вся сума, ставиться питання про зняття Ниви із змагань.
Присутньому на засіданні президенту тернопільського клубу Степану Рубаю (звичайний такий дядько, в джинсах і светрі, ніколи б не подумав, що це президент клубу) довелося вислухати на свою адресу навіть звинувачення в брехні. Сперечатися і заперечувати він не став, пояснивши, що гроші-то він знайти зможе - але на подальше функціонування клубу все одно фінансів немає. І попросив написати офіційний лист про можливе зняття команди із змагань - щоб ним, цим листом, спробувати "розтормосити" місцеву владу. Яка, за словами Рубая, за три роки виділила йому 500 тис грн. Багато це чи мало - судіть самі... І взагалі - чи правильна така позиція, фактичного жебрацтва приватної контори перед держвладою і місцевим самоврядуванням. Це той самий випадок, коли в теорії міркувати легко, а на практиці обласний центр легко і просто залишиться без великого футболу. Втім, живе ж якось без професійної команди Херсон. (Цікаве спостереження - майже відразу після того, як Рубай покинув засідання, за двері відправився і його географічний сусід Кіндзерський. А повернувшись, проявив в одному з моментів зацікавленість в конкретних боргах тернополян - сумі в 39 тисяч гривень, яку Нива винна донецькому Металургу за "підготовку футболіста" Юрія Путраша. Про що цей абзац? Ні про що, просто спостереження)
Чекаємо 4-го... Буде цікаво.. чи сумно?

За матераілами Football.ua

P.S. Всі ті, хто облили нас лайном за новину про те, що наша "Нива" не має коштів на виїзд у Вінницю для "товарки" - можете забрати своє лайно назад, бо інформація значить була правдива із Вінниці... P.S. P.S. Прошу пробачення за "вільний" переклад статті журналістів "Football.ua". Ногами не бити :)
Дата: 17.02.2010
Коментарі
Це Славік. Чоловіче, я знаю, що пишу і знаю, що Дениску кажу, мені не має причин писати неправди. А якщо погадати треба тобі то купи"Свободу" чи "Вільне життя", там багато є по тому спеціалістів.

Хлопчику, за достовірне джерело, особисто я, вважаю, офіційний сайт ПФЛ, чи офіційний сайт будь-якого іншого клубу, або прес-службу одної із команд.
Але я не можу вірити, тим більше писати про те, що сказав в коментарях якийсь чоловічок. Сам СЛАВІК, це дуже достовірно...

Залізний аргумент - "мені немає причин писати неправди". Сильно сказав. Все, давай на тім закінчимо цю пусту дискусію. Мене мало цікавлять думки Славіка, Дениска, і так далі... Вибачте, але це все вилами по воді писано. Про матч із Вінницею нам дали інформацію із їх сайту. Крапка.
Про збір інформації для сайту - я все описав нижче. Ми намагаємося писати те, на що маємо якісь підстави. Із всіх матеріалів на сайті лише ОДИН виявися не до кінця зрозумілим, та й то - незрозуміло хто його може заперечити. А оце "брат сказав, кум подзвонив, а його колєга зустрічається із дівкою одного кента який бухав із одним футболістом..." - це не до мене. Це поверхом вище, там відділ мелодрам...

шо там з заявкою,Нива ж сьогодні подавала!!!

Та Бог його знає...

якщо Кіндзерський цікавиться проблемами клубу,то це добре з одного боку,а з другого- це просто політичний хід в виборах до ПФЛ....

Мені казали, що залишилися в команді 5 гравців і всі місцеві... решта вопше непонятно хто ))

не треба цих слухів... давай будемо вже без чуток. Навіть якщо джерело надійне - ми ж не можемо на нього послатися...

ну,а якісь імена не називали??

Поки шо, ні

Та це ні про що не говорить...

надія померає остання yellow

Вона взагалі не померає!
Вона помИрає :) sport

Хі-хі-хі, бачите хлопці, міг братан все-таки правду казав, а ви не вірили :p
Тепер Славко каже, що Нива грати буде, а я йому вірю cmampion

Чоловіче, ти вже запарив, віриш? А вроки та порчу твій брат не знімає? По фотографії? Може він також передбачає яке місце займе яка команда в підсумковій таблиці, або результати окремих ігр - то ми могли б непогано піднятися на букмекерах! Напиши якщо є точна інформація! Не покидай нас!
І для всіх - пояснюю ще раз. ЦЕ - НЕОФІЦІЙНИЙ сайт! Інформацію ми збираємо крихтами із всіх можливих та неможливих джерел, виключно на ентузіазмі. Можуть бути і помилки, може бути відверта брехня. Від цього ніхто не застрахований! От зараз - шановний "Арзип" написав, що, бачте, немає в Вінниці прес-служби. Але чому Ви вважаєте що це саме так як він сказав? Ми ж не знаємо хто це - тренер вінницької "Ниви", чи просто малолітній інтернет-маніяк?
Читайте інформацію, і самі вирішуйте, чому варто вірити, а чому ні...

Я можу сказати лише одне, нам відповіли що матч ймовірно буде зіграно, якщо будуть гроші..
Все, більше нічого не відомо

Ребята, никаих переговоров с винницким клубом о "товарке" не велось. В крайней мере, чтобы поверить в это как в информацию достоверную просьба назвать имя представителя прес-службы винницкой команды. Поскольку достоверно я сообщаю - этой службы у Винницы нет.

Наскільки я розумію - відповідь дав чоловік (адміністратор?) із сайту "Ниви" Вінниця, e-mail їх Ви можете знайти на сайті http://niva.vn.ua/. Якщо переговори не велися - важко пояснити чому він тоді так написав.
Але, взагалі, зараз це вже не так принципово. Просто та інфа про злощасну "товарку" із Вінницею говорила що у нас, у "Ниви" (Тернопіль) - на жаль, немає грошей.
Натомість прес-реліз клубу бадьоро повідомляв про "збір" команди, і все таке... Виходить, який там збір, коли команда невідомо чи гратиме :( :(
Якщо ми когось заплутали із тією Вінницею - перепрошую, та, врешті, така інформація була. Думаю шкоди вона нікому не зробила
P.S. А Ви маєте відношення до "Ниви" (Вінниця) чи "Ниви" (Тернопіль)? Може Ви зможете пролити хоч трохи світла на ситуацію в тернопільському клубі? Будемо ми грати, чи як?...

вот тепер нам справді ппц.... :(

Ще ні... Поки не скажуть шо кінець - доти треба надіятися...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29