Фан-сайт
ФК "Нива" Тернопіль

Стадіон "Нафтовик" Охтирка
НафтовикНафтовик 3 : 1 НиваНива
стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 0 Гірник-СпортГірник-Спорт
Стадіон "Центральний" Черкаси
Черкаський ДніпроЧеркаський Дніпро 3 : 1 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 0 : 4 СумиСуми
Стадіон "Центральний" Тернопіль
ТернопільТернопіль 1 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива 2 : 0 ДеснаДесна
Стадіон "Центральний" Миколаїв
МиколаївМиколаїв 3 : 0 НиваНива
Стадіон "Центральний" Тернопіль
НиваНива : НафтовикНафтовик
Київ
Динамо-2Динамо-2 : НиваНива
Головна » Новини » У “Геліоса” канікули завершилися
У “Геліоса” канікули завершилися

У “Геліоса” канікули завершилися

ГеліосЯк відомо, з відпустки «сонячні» вийшли ще до Нового року. Однак, за словами головного тренера Сергія Кандаурова, передноворічний період підготовки у команди з-за погодних катаклізмів повноцінним не вийшов. І ось, відгулявши всі свята, «червоно-чорні» з головою поринули у підготовчу роботу.

Сьогодні футболісти «Геліоса», серед яких були помітні три гравці, які прибули на перегляд, на чолі зі своїм наставником пробігли крос по засніжених стежках Парку імені Горького і розбавили його вправами на розтяжку. Завтра в команди запланована робота в тренажерному залі і басейн, а далі - підуть заняття з аеробіки та гімнастики.

У такому втягуємо режимі гравці будуть працювати до 25 січня, а 22 числа проведуть перший спаринг міжсезоння, зустрівшись з второліговим ФК «Полтава». Щоправда, як зауважив Сергій Кандауров, основні сили команди в цій грі участі не приймуть. «У цій зустрічі ми подивимося в справі всіх виконавців, які прибули і ще прибудуть до нас на перегляд», - розповів тренер клубній прес-службі.

Починаючи ж з 26 січня, «червоно-чорні» проведуть у Харкові насичений семиденний етап підготовки. «Обіцяю: ці сім днів будуть непростими, але цікавими, - поділився з підопічними планами в бесіді перед початком сьогоднішнього тренування Сергій Вікторович. - Працювати ми будемо весь тиждень в режимі дворазовим тренувань, так що у вас буде і час, і хороші умови для відновлення сил між ними. Я вже говорив вам раніше і повторю знову: нас очікує вкрай напружена весна, завершити яку ми повинні не гірше, ніж осінню частину сезону. Так що - все за роботу! ».

Повідомляє: прес-служба ФК «Геліос»
Дата: 14.01.2010
Коментарі
У всіх крім нас завершилися ;)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Чат

Опитування

Яке місце посяде "Нива" по закінченню сезону 2015/16 у першій лізі?
Вього відповідей: 29